22 év után távozik a műsorvezető - Ma láthatják utoljára a nézők

Forrás: AFP/Brendan Smialowski -
Stephen Colbert búcsú televízió műsorvezető csatorna távozás David Letterman Adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikaiak kedvenc műsorvezetője, David Letterman ma áll utoljára a kamerák elé.

33 év televíziózás és 22 év műsorvezetés után távozik a CBS csatorna népszerű arca, David Letterman.

Forrás: AFP/Brendan Smialowski

A 68 éves tévés saját neve alatt futó beszélgetős műsorát, a Late Show with David Lettermant szerda este láthatják utoljára a nézők. A műsor készítői a hírek szerint megadják a módját a búcsúnak, sok-sok meglepetéssel és különleges vendégekkel. David Letterman helyét Stephen Colbert veszi majd át.

Tina Fey is elköszönt a műsorvezetőtől a maga módján: a Life.hu korábban ITT mutatta meg, milyen szexin búcsúzott el Lettermantől a színésznő.

Távozik a Barátok közt egyik főszereplője http://www.life.hu/bulvar/20150515-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-fekete-aliza-bejelentette-elhagyja-a-szappanoperat-mert.htmlA sorozat szőke naiváját, Fekete Alízt alakító Nagy Alexa egy csapatépítő tréningen jelentette be kollégáinak, hogy egy időre visszavonul.TV + Bulvár--Talpig átlátszó ruhában vezetett műsort Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20150519-chrissy-teigen-atlatszo-ruhaban-vezette-a-billboard-awards-musort.htmlAz egykori modell többször is átöltözött a Billborad Awards vezetése alatt, ruhaválasztásai pedig elérték a kívánt hatást: mindenki róla beszél.Trend--Dögös dekoltázzsal vezetett műsort Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20150512-hodi-pamela-dogos-dekoltazzsal-vezetett-musort.htmlHódi Pamelától már megszokhattuk, hogy mindig csinosan vezeti az Éden Éjjelt. Ezúttal szexi dekoltázst is villantott.TrendOrigoÖrdög Nóra tiszta vizet öntött a pohárba - Ez volt az RTL-től való távozásának igazi okahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-rtl-tol-valo-tavozasanak-igazi-oka.htmlÖrdög Nóra volt a vendége vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsornak. Természetesen szóba került az is, hogy miért hagyta ott az RTL Klubot. TV + Bulvár--Lilu új műsort kap az RTL Klubonhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-lilu-uj-musorban-elveszett-csaladtagokat-keres.htmlÚj műsort indít az RTL Klub, amelynek háziasszonya Lilu lesz. Elveszett családtagokat keresnek. TV + BulvárOrigoLilu: "Nagyon boldog vagyok" - Csodásan néz ki bikiniben a műsorvezetőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150517-lilu-bejrutban-nyaral.htmlBejrútban nyaral Lilu. A szép műsorvezető szemmel láthatóan szuperül érzi magát, és ennek Instagramján hangot is az. Nó, persze, ilyen gyönyörű helyen és lélegzetelállító alakkal nem is csoda, hogy élvezi az életet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.