David Letterman nyugdíjba vonul, Tina Fey ezért kitette, amit lehetett

Forrás: AFP -
talkshow David Letterman Tina Fey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves tévés, David Letterman, aki több mint négy évtizede van a pályán és több mint harminc éve vezet beszélgetős műsorokat, hamarosan nyugdíjba vonul: május 20-án kerül adásba az utolsó vele felvett Late Show.

A hazánkban kevésbé ismert, ám az Egyesült Államokban igen népszerű komika, Tina Fey (filmes szerepei mellett a Saturday Night Live állandó írója és fellépője, Amy Poehlerrel pedig párban háromszor is a Golden Globe-gála házigazdája volt) a napokban volt a The Late Show egyik vendége - írja a Huffingtonpostra hivatkozva a TVGO.

Forrás: AFP

Mikor a műsorvezető megdicsérte a színésznő csodás királykék ruháját, Fey elmondta: ez az utolsó alkalom, hogy kiöltözik egy talk show kedvéért, és ez bizony személyesen Lettermannek szól.

"Talán ezután majd Jimmy kedvéért vegyek fel elegáns ruhát? (Jimmy Fallon Tina Fey Saturday Night Live-beli kollégája, szintén van saját talk show-ja, Late Night with Jimmy Fallon címmel.) Az nagyon bizarr lenne, hiszen ő szinte olyan nekem, mint a testvérem. Vagy talán James Corden (egy másik talkshow-házigazda) miatt szenvedjek ebben a speckó hasleszorítós fehérneműben, amit kénytelen vagyok magamra venni az estélyi alá? Ez sosem fog megtörténni" – tréfálkozott a komika.

David Letterman és Barack Obama Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Fey tehát Letterman tiszteletére ünnepélyesen megvált utolsó alkalommal hordott elegáns ruhájától, láttatni engedve testszínű alakformáló fehérneműjét és egy kedves meglepetést: egy csak a talkshow-házigazda kedvéért felöltött fekete dresszt, amelyen elöl a „Viszlát, Dave!", a fenékrészen pedig a „Soha többet estélyi ruha" szavak voltak olvashatók. Letterman természetesen meghatódott Fey figyelmessége láttán, bár valószínűleg inkább a röhögéstől szaladtak könnyek a szemébe:

Csillagot kapott a dögös Sofia Vergara: Így ünnepelt!http://www.life.hu/news/20150508-sofia-vergara-szineszno-csillagot-kapott-los-angelesben-a-hiressegek-setanyan.htmlHatalmas megtiszteltetés érte a 42 éves Sofiát, akinek egyre csak duzzad a lombikbotránya, mivel exvőlegénye csak a hírnév miatt akar gyereket tőle.News--Brooklyn Beckham felrobbantotta a Twitterthttp://www.life.hu/news/20150508-brooklyn-beckham-letrehozott-egy-twitter-profilt.htmlNéhány nappal azután, hogy David Beckham létrehozta Instagram proflját, Brooklyn Beckham regisztrált a Twitterre. Egy óra alatt 20 ezer követőt sikerült összeszednie.News--Fából készített traktor egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20150508-fabol-keszitett-traktor-egy-magyar-ferfi-puskas-istvan-traktorvezeto.htmlA tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.News--200 szegedi diák kapott ételmérgezésthttp://www.life.hu/news/20150508-200-szegedi-diak-kapott-etelmergezest.htmlEgy szegedi általános iskolában nagyjából 200 gyerek betegedett meg. Hányásos, hasmenéses tüneteik alapján ételmérgezésre gyanakodnak. NewsOrigoFelháborító: a feleségét gyászoló focista fájdalmából űztek gúnythttp://www.life.hu/news/20150508-az-elhunyt-feleseget-gyaszolo-focista-fajdalmabol-uztek-gunyt-a-chelsea-szurkoloi.htmlRio Ferdinand a napokban veszítette el feleségét. Ezt az alkalmat ragadták meg a rivális csapat trolljai egy gúnyolódás erejéig.NewsKi sem találnád, melyik színésznő lenne szívesen Channing Tatum feleségehttp://www.life.hu/news/20150508-diane-keaton-channing-tatum-felesege-lenne.htmlA 69 éves színésznő, aki sosem ment férjhez, sajnos lekéste a Channing-vonatot, a Step up és Magic Mike filmek szívtiprója, Channing Tatum ugyanis már jó ideje foglalt, ráadásul gyönyörű felesége van. De álmodozni persze szabad. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.