cserbenhagyásos gázolás Nagykanizsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről a nagykanizsai férfi - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tegnap egy cserbenhagyásos gázolás történt Nagykanizsán - adta hírül a Police.hu. Úgy tudni, hogy egy óvoda nagycsoportosai kerékpároztak az úton, amikor az egyik 6 éves kislány elesett, ekkor pedig egy Citroen típusú személygépkocsi sofőrje - eddig még tisztázatlan körülmények között - áthajtott a kezén, majd a sofőr hátramenetbe kapcsolt, és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az egyik óvónő értesítette a rendőrséget, aki felírta a gépjármű rendszámát. A nagykanizsai rendőrök otthonából állították elő a 30 éves sofőrt, aki elismerte a tetétt. A nagykanizsai férfi elmondta a rendőröknek, későn észlelte a balesetet, és megbánta, hogy elhajtott a helyszínről.
Az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, a mentők a nagykanizsai kórházba vitték.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indított eljárást a 30 éves nagykanizsai H. Szilárd ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.