Átverte az egész világot a színésznő - Még a neve sem igaz

évkönyv iskolatárs név igazság család gyermekkor osztálytárs Rebel Wilson hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább szorongatja a sajtó a kerek formáiról elhíresült színésznőt, aki állítólag nem csupán nevéről, hanem gyermekkoráról és életkoráról is hazudott. Sőt, állítólag még vicces sem volt soha.

Egyre zavarosabb minden Rebel Wilson körül. Már, ha egyáltalán így hívják a Lánybúcsú sztárját. Az ausztrál Woman's Day magazin ugyanis nem csupán az őrültségeiről híres színésznő évkönyvét találta meg, hanem egy volt osztálytárssal is sikerült beszélgetnie.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Így derült ki, hogy Rebel Wilson neve valójában Melanie Elizabeth Bownds, 1979-ben született, 1997-ben végzett egy sydney-i anglikán egyházi iskolában, tehát a vélt 29 helyett már 36 éves.

Íme, a szomorú igazság arról, mit csinál a kutyád a távollétedbenhttp://www.life.hu/news/20141230-ezt-csinalja-a-kutya-a-tavolletedben-szomoru-video.htmlEgy kíváncsi kutyagazdi kamerát adott kedvencére, hogy megtudja, mit csinál az eb addig, míg nincs otthon. Az eredmény őt is megdöbbentette. Szívszorító videó következik.News--Nagyon leépült Jonathan Rhys-Meyers – Ezt tette az alkohol a színésszelhttp://www.life.hu/drlife/20150518-jonathan-rhys-meyers-reszegen-setalt-es-az-utcan-ivott-egy-uveg-vodkat-londonban.htmlSokkoló fotók kerültek elő a színészről: szakadtan, koszosan, egy üveg vodkával a kezében, a szemtanúk szerint meglehetősen bizonytalanul szédelgett London utcáin.Dr. Life--Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajárólhttp://www.life.hu/trend/20150506-katie-holmes-parokat-viselt-a-met-galan.htmlA színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal?Trend--Gesztesi szerint Claudia csalt először - Vajon mi az igazság?http://www.life.hu/intim/20150423-gesztesi-karoly-csalta-meg-eloszor-liptai-claudiat.htmlMegdöbbentő vallomással állt elő Gesztesi Károly: azért csalta meg Claudiát a volt feleségével, mert annak idején hírét vette, hogy a színésznő-műsorvezető Afrikában, egy műsor forgatása során más férfiakkal szűrte össze a levet. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huEzért szállt ki a sorozatból? Halálos beteg a jóképű színészhttp://www.life.hu/drlife/20150519-patrick-dempsey-a-grace-klinika-dr-derek-sheperdje-sulyos-beteg.htmlOtthagyja a Grace klinikát Patrick Dempsey. Úgy tudni, súlyos betegség áll a visszavonulás hátterében.Dr. Life--Vida Péter: "Rabszolgaként bánnak velünk" - Kifakadt a Thália színház színészehttp://www.life.hu/kult/20150518-vida-peter-kifakadt-a-thalia-szinhazban-rabszolgakent-bannak-a-szineszekkel.htmlForrnak az indulatok a Thália Színházban: a színészek – akik állítólag a szabadságukban is korlátozva vannak – dühösek, az alkalmazottak pedig elégedetlenek. Legalábbis erről számolt be a színház társulatának egyik tagja, Vida Péter egy interjúban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.