Tovább szorongatja a sajtó a kerek formáiról elhíresült színésznőt, aki állítólag nem csupán nevéről, hanem gyermekkoráról és életkoráról is hazudott. Sőt, állítólag még vicces sem volt soha.

Egyre zavarosabb minden Rebel Wilson körül. Már, ha egyáltalán így hívják a Lánybúcsú sztárját. Az ausztrál Woman's Day magazin ugyanis nem csupán az őrültségeiről híres színésznő évkönyvét találta meg, hanem egy volt osztálytárssal is sikerült beszélgetnie.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Így derült ki, hogy Rebel Wilson neve valójában Melanie Elizabeth Bownds, 1979-ben született, 1997-ben végzett egy sydney-i anglikán egyházi iskolában, tehát a vélt 29 helyett már 36 éves.

„Senki nem tudott egyetlen Rebel Wilsonról sem" - mondta el a magazinnak a sztár volt iskolatársa. Wilson, azaz Bownds korábban azzal a családi sztorijával haknizott, miszerint szülei mindegyik testvérének olyan furcsa neveket adtak, mint Liberty, Ryot és Annarchi, és hatalmas szegénységben éltek. A egykori iskolatárs szerint azonban „normális, felső középosztálybeli családban nevelkedett," aki minden volt, csak az osztály bohóca nem: „Egyikünk sem emlékszik rá, hogy vicces lett volna" - mondta róla. A lap újságírója pedig egyetlen Annarchi nevűt sem talált a városban. Rebel Wilson - avagy Melanie Elizabeth Bownds - a napokban mindössze annyit reagált az őt ért vádakra, hogy valójában egy 100 éves hableány. Ezzel pedig nem jutottunk közelebb az igazsághoz.