színésznő cici Rebel Wilson MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen bekattant Rebel Wilson. A kerekded színésznő nem elég, hogy cicit villantott az idei MTV Movie Awards díjátadóján, ráadásul duplán, még Iron Ladynek is beöltözött.

Aki eddig nem ismerte Rebel Wilsont, most biztosan megjegyzi a nevét. Az ausztrál színésznő az idei MTV Movie Awards díjátadójának háziasszonya volt. A ceremóniát egy látványos show-val nyitotta meg. A sztár egy domina hatású bőrruhába bújt, így repült be a helyszínre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rebel Wilson, az Iron Lady

A 27 éves színésznő ezután vetkőzni kezdett és meg sem állt addig, amíg a cicijei is szabaddá váltak. Ezek azonban csak műmellek voltak. Vicces ez a lány...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, az ausztrál színésznő egyébként az év felfedezettjének járó Arany Popcornt, a tökéletes hang elismerést és a legjobb musicaljelenetnek járó díjat vehette át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.