Június 8-án startol az RTLII-n az eddigi legőszintébb, legvalósabb sorozat. A Szelfi című műsor műfaja Magyarországon idáig ismeretlen volt. Itt nincs helye előre megírt jeleneteknek, hamis történeteknek, színlelt boldogságnak, kizárólag a teljesen csupasz, néha kiábrándító igazságot tálalják a szereplők a nézőknek, szórakoztató formában.

Hat szereplő mindennapjait követhetjük végig esténként azt RTLII csatornán. A videonapló-sorozat dokumentarista stílusban készült, tulajdonképpen egy videoblog és egy reality hibridje. Ada, Puzsér Róbert, Bérczesi Robi, Karsai Kata, Völgyesi Gabi és Horváth Gréta teljes őszinteséggel avatja be a nézőket a saját valóságába, előre megírt fogatókönyv és stáb nélkül, mindössze egy kézikamera segítségével.

Forrás: RTL

Ez a műsor több, mint hat szereplő története; generációs korrajzot ad napjainkról. A közösségi oldalakon megosztott hamis pózokkal és a színlelt boldogsággal ellentétben ez a műsor gyomorba vágó őszinteséggel mutatja meg a kendőzetlen valóságot, a magány és a párkapcsolat dilemmáit az élet különböző szakaszaiban.