Durva autóbaleset szelfizés közben - videó

szelfibot fiatalok szelfi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdemes mindenkinek jól az agyába vésni: mozgó járműben jobb hanyagolni a szelfibotozást. Hogy miért? Nézd végig a videót és megtudod!

Négy fiatal, jó zene, vidám éneklés no meg az elmaradhatatlan szelfizés - profikhoz illő módon nem mással, mint egy szelfibottal. A felhőtlen szórakozásnak azonban hamar vége lett, és csak a szerencsének köszönhető, hogy a fiatalok túlélték a történteket.

Megdöbbentő fordulat: bezárt az Eiffel-toronyhttp://www.life.hu/news/20150522--bezart-az-eiffel-torony-mert-az-ott-dolgozok-zsebtolvajok-ellen-sztrajkoltak.htmlBezárt az Eiffel-torony, mivel a francia főváros egyik jelképének számító épület dolgozói sztrájkba kezdtek a környéken garázdálkodó agresszív zsebtolvajok miatt.NewsOrigoKulka János neccharisnyában táncolthttp://www.life.hu/news/20150522-kulka-janos-necc-harisnyaban-tancolt.htmlPünkösd vasárnap este megnézheted a tévében a tavalyi év egyik legsikeresebb magyar filmjét.NewsOrigo12 dolog, amit hiányolni fogsz, ha már nem vagy szingli http://www.life.hu/news/20150522-dolgok-amiket-hianyolsz-ha-nem-vagy-szingli.htmlSzinglinek lenni egy idő után unalmas és szomorú is. Azonban, mint mindennek, az egyedüllétnek is van pozitív oldala. Összegyűjtöttük, mit hiányolnak azok, akik már nem szinglik.NewsThinkstockHajléktalanként halt meg az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150522-hajlektalankent-halt-meg-az-egykori-szepsegkiralyno.htmlEgy padon találtak rá az egykori szépségkirálynő holttestére. Hajléktalanként, az utcán ért véget élete. NewsThinkstockSzoptató anyák szállták meg a Nyugatithttp://www.life.hu/news/20150522-budapesten-a-nyugati-mcdonald-s-gyorsetteremben-szoptattak-egyszerre-anyak.htmlMintegy száz nő szoptatott egyszerre a Nyugati téri McDonald's-ban – így tiltakoztak az ellen, hogy két nappal ezelőtt egy biztonsági őr kizavart a gyorsétteremből egy anyát, aki meg akarta szoptatni gyermekét. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoDoppinghasználattal vádolják Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20150522-hosszu-katinkat-doppinghasznalattal-vadoljak.htmlEgy kanadai szakember felvetése szerint Hosszú Katinka nem megengedett szereket használ. A Magyar Úszószövetség vezetője szerint alaptalanok a vádak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.