Hihetetlen! Kozsó feltámadt

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
agyműtét Kozsó Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rég még logopédus tanította újra beszélni, két hét múlva azonban már újra koncertezik az agyműtéten átesett énekes.

A Bors információja szerint az állítólag még Amerikában lábadozó énekes alig két hét múlva Szegedn a Deja Vu Fesztivál színpadán térhet vissza a közönség elé.

"Kilencvenkilenc százalék, hogy Kozso itt lesz Szegeden. Egyelőre csak egy 20-30 perces műsort vállal, de úgy tű­nik, mindenben megegyeztünk." – nyilatkozta Boros Gyula, a fesztivál szervezője.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Debreczeni Zita imádja a Wellhello-thttp://www.life.hu/bulvar/20150523-debreczeni-zita-imadja-a-wellhello-t.htmlZita már nagyon készül az idei fesztiválszezonra, és be is avatta rajongóit, hogy melyik koncertet várja legjobban.TV + Bulvár--Zavarba ejtő kérdésekkel bombáztuk a szépségkirálynő-jelölteket - Videóhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-a-magyarorszag-szepe-valogatason-jartunk-ahol-zavarba-ejto-kerdeseket-tettunk-fel-a-versenyzoknek.htmlMiről híres 9/11? Mennyi 616 fele? És egyáltalán: mi a fontosabb, a szépség vagy az intelligencia? A Magyarország Szépe versenyzőit faggattuk minderről, amiből egy igazán szerethető videó is készült.TV + BulvárOrigoNem szólalhat meg Éden Nóra a nemi erőszak ügyében?http://www.life.hu/bulvar/20150523-nem-szolalhat-meg-eden-nora-a-nemi-eroszak-ugyeben.htmlNem adja le a TV2 a Nórával készített interjút, akit lakótársa szexre akart kényszeríteni az Éden Hotel című valóságshow-ban - írja a Bors. TV + Bulvár--Dekoltázsörömök! A Barátok közt színésznői nagyot villantottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-nyari-dia-es-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoi-megmutattak-dekoltazsukat.htmlA kommentelőknél kiverte a biztosítékot a csábos fotó, amelyen Nyári Dia és Kiss Ramóna szexi topban pózoltak egy bodzafa tövében.TV + Bulvár--Szerezd meg A konyha ördöge ikonikus séfkabátját! http://www.life.hu/bulvar/20150521-szerezd-meg-a-konyha-ordoge-bereznay-tamas-ikonikus-sefkabatjat-amit-elarvereznek.htmlA konyha ördöge, Bereznay Tamás ikonikussá vált halálfejes séfkabátját most, hogy aTV2 sikersorozata véget ért, bárki megszerezheti. Indul a licit, gyerünk!TV + Bulvár--Szerezd meg A konyha ördöge ikonikus séfkabátját! http://www.life.hu/bulvar/20150521-szerezd-meg-a-konyha-ordoge-bereznay-tamas-ikonikus-sefkabatjat-amit-elarvereznek.htmlA konyha ördöge, Bereznay Tamás ikonikussá vált halálfejes séfkabátját most, hogy aTV2 sikersorozata véget ért, bárki megszerezheti. Indul a licit, gyerünk!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.