Szerezd meg A konyha ördöge ikonikus séfkabátját!

Forrás: TV2 -
séf licit halálfej A konyha ördöge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A konyha ördöge, Bereznay Tamás ikonikussá vált halálfejes séfkabátját most, hogy aTV2 sikersorozata véget ért, bárki megszerezheti. Indul a licit, gyerünk!

Többen beleborzonganak, ha felidézik a konyha ördögével töltött rövid időt, azt a négy napot, amikor minden szavát szentírásként kellett tekinteni. A hidegleléshez még a halálfejes kabátra sem volt szükség! A kultikus darab hamarosan kalapács alá kerül, már lehet rá licitálni!

Forrás: TV2

„Örülök, hogy műsor kapcsán lehetőségem van arra, hogy olyan jó ügyekre hívjam fel az emberek figyelmét, ami nekem személy szerint is fontos. Remélem, hogy sokan támogatnak majd minket ebben a kezdeményezésben és lesz olyan felajánló, akinek nagyon sokat fog érni ez a séfkabát és a Cseppkő Gyermekotthon tehetséggondozó programja. Alig várom, hogy gyereknapon együtt főzzek az otthon lakóival! Úgy hallottam, hogy több fiatal is érdeklődik a szakács szakma iránt” – mondta a sztárséf.

A konyha ördöge és a gyermekotthon közös célja, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek a társadalom hasznos tagjává váljanak, s olyan szakma legyen a kezükben, amit szeretnek, és amivel biztosítani tudják jövőjüket.

„Ha őszinte akarok lenni, akkor lennék igazán boldog, ha ez a kabát és az az ügy, amit támogatni szeretnénk, milliókat érne valakinek. Természetesen minden felajánlást szívesen veszünk . A licit után én is ellátogatok az otthonba a gyerekekhez, hogy együtt főzzünk gyereknap alkalmából. Szerintem nagyon jó kis program lesz és remélem, hogy maradandó élményt ad majd minden gyereknek. Azt gondolom, hogy a főzés mindenki számára nagyszerű kikapcsolódást nyújthat. Mindenkit arra bíztatok, bátran főzzön együtt a gyerekeivel. Vannak olyan feladatok, amiket már kisebb korban is nyugodtan rájuk tudunk bízni, és családi programmá válhat egy sütemény elkészítése. A legfontosabb, hogy ne vegyük el a gyerekek kedvét a konyhai feladatoktól, nem történik világtragédia, ha valaki nyakig csokikrémes, lisztes vagy épp olajos lesz, vagy kiborul valami. Az a fontos, hogy jól érezzék magukat a konyhában. Ha pedig a főzés előtt leülünk a gyerekekkel és elmagyarázzuk nekik, hogy mik azok a veszélyek, amire figyelniük kell, akkor semmi baj nem történhet. Szépen fokozatosan kell haladni és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogják, hogy hozzájárulhatnak egy finom ebéd vagy desszert elkészítéséhez.”mesélte lelkesen a séf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.