Kelly Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jótékonységi rendezvényre érkezett Bécsbe a híres énekesnő, Kelly Osbourne, akit a Life.hu riportere rögtön mikrofonvégre is kapott. 

A világ egyik legnagyobb jótékonysági rendezvénye, a Life Ball miatt érkezett Bécsbe Kelly Osbourne, hogy felhívja generációja figyelmét egy súlyos megbetegedésre, az AIDS-re. Az énekesnő egyik unokatestvére egyébként HIV-pozitív, így Kelly személyesen is érintett a témában.

BulvárRap Hegyi Rolival: „Lefulladsz úgy, mint a Dzsudzsák Balázsnak a verdája"http://www.life.hu/bulvar/20150526-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-ordog-nora-liptai-claudia-szabo-zsofi.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb celeb hírei.TV + Bulvár--Kasza Tibi elbúcsúzott rajongóitólhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-kasza-tibor-elbucsuzott-a-tv2-kasza-show-rajongoitol-es-nyari-szunetre-ment.htmlElbúcsúzott a Kasza Show rajongóitól a TV2 műsorvezetője és showmanje, Kasza Tibor. TV + Bulvár--Éden Bence felkeresné Hotel-beli szerelméthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-eden-bencenek-voltak.htmlA finalisták közül épp, hogy kieső Bence az Éden Éjjelben mesélte el kalandjait Mariannával, Snjezanával és Tinával. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huRippel Feri kiosztotta a bulvármédiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-rippel-feri-artista-kiosztotta-a-bulvarmediat-es-nyilt-leveleben-megirta-mit-szeretne-olvasni.htmlAz artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Sőt, új tervéről is fellebbentette a fátylat.TV + BulvárOrigoÖtszázmillióból forgatná filmjét Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-otszazmillio-forintbol-keszul-gesztesi-karoly-filmje-melyben-stohl-andras-is-szerepet-kap.htmlSaját tőkéjét is felhasználja majd a színész-rendező ahhoz, hogy elkészíthesse filmjét, melyben Stohl András is szerepet kap – állítólag elég magas gázsiért. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.