Egy nagyon furcsa balesetben életét vesztette a tévés rendező-producer, Marty Pasetta.

Ám Marty Pasettát most, 82 éves korában utolérte a végzet La Quintában, mégpedig egy elég szerencsétlen autóbalesetben vesztette életét, ugyanis a gépjárművet nem vezette senki. 
Az történt ugyanis, hogy kiszállt egy gépkocsiból, melynek még járt a motorja, és az autó sofőrje is elhagyta egy pillanatra a járművet. Ekkor az üres autó hirtelen elindult, és halálra gázolta a rendezőt, - adta hírül a Hollywood Reporter. A másik utast, aki szintén megsérült a balesetben, kórházban ápolják. Bizarr módon a gépkocsi vezetőjét, aki nem tartózkodott a járműben, ittas vezetés gyanújával letartóztatták
Pasetta készítette az Amerikai Filmintézet életműdíj sorozatát, olyan neveknek állítva emléket mint Alfred Hitchcock, Henry Fonda, Fred Astaire vagy Frank Capra, de számos tévéfilm és sorozat is köthető nevéhez. De a televíziós azért is legendának számított, hiszen ő vezényelte le a közvetítését a máig feledhetetlen Elvis Presley koncertetnek, az Aloha from Hawaii-nak, ami ráadásul a világon elsőként volt szateliten keresztül fogható műsor.