Cukiság a köbön – gyermekek az állatkertben

cukiság videó gyerekek viselkedés állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.

Majomkodás a majmokkal, tigrismancsok az üvegen keresztül, medve puszi az üvegfal mögül a gyermekek semmitől sem ijednek meg és igazi játszópajtásnak tekintik a hatalmas vadállatokat is.

10 dolog, amit nem tudtál Robbie Williamsrőlhttp://www.life.hu/news/20150526-robbie-williams-vilaghiru-enekesrol-zeneszrol-megtudtunk-tiz-kulonleges-dolgot.htmlAugusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams! Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk 10 érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie-ról.News--Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarathttp://www.life.hu/news/20150521-a-sajat-hazaban-neveli-gazdaja-a-bebi-szamarat-akihez-idonkent-a-lo-is-latogatast-tesz.htmlLisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk.News--Hoppá! George Clooney felesége pocsékul főzhttp://www.life.hu/news/20150514-george-clooney-vilagihru-szinesz-felesege-amal-alamuddin-pocsekul-foz.htmlAmióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Legutóbb kikotyogta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni.News--Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.htmlMit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.News--40 éves lett a pucér szakács - Boldog születésnapot, Jamie Oliver!http://www.life.hu/news/20150527-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb séfje, Jamie Oliver ma ünnepli születésnapját. Isten éltesse!News--Börtönt kaphat Johnny Depp a kutyái miatthttp://www.life.hu/news/20150526-johnny-depp-borton-es-penzbuntetest-is-kaphat-az-ausztral-hatosagoktol-kutyai-miatt.htmlKomoly büntetést szabhatnak ki a színészre, amiért az ausztrál törvényekre fittyet hányva becsempészte két yorkshire terrierjét a szigetországba.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.