Az örökség miatt hazudnak B.B. King lányai apjuk haláláról?

Forrás: AFP/ /- -
B.B.King halál megmérgezés pénz lány ügyvéd hazugság végrendelet édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég elhunyt zenészlegenda két lánya, Karen Williams és Patty King azt állítják, hogy édesapjukat menendzsmentjének két tagja mérgezte meg. B.B. King ügyvédje szerint azonban mindez csak kitaláció.

Néhány napja robbant a hír, amely szerint a nemrég elhunyt blueslegenda, B.B. King halálát nem cukorbetegsége miatt bekövetkezett agyvérzése okozta, hanem mérgezés. Legalábbis ezt állítja a zenész két lánya, akik szerint a tettes nem más, mint édesapjuk menedzsmentjének két tagja.

Forrás: AFP/ /-
Születésnapján halálra verte a lakótársa az idős férfithttp://www.life.hu/news/20150524-szuletesnapjan-halalra-verte-a-lakotarsa-az-idos-ferfit.htmlA 88 éves lakótársát addig verte egy férfi, ameddig az meg nem halt.News--Elárverezik Marilyn Monroe halála előtti fotósorozatáthttp://www.life.hu/news/20150526-marilyn-monroe-halala-elotti-fotosorozatat-elarverezik.htmlAz utolsó, profi fotós által készített fotósorozat három héttel a hollywoodi díva halála előtt készült. A képeket most bárki megvásárolhatja – persze, ha van rá pénze.News--Gyász! Elhunyt a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20150525-elhunyt-a-jazztrombitas-marcus-belgrave.htmlElhunyt a híres jazztrombitás, Marcus Belgrave. 78 évesen távozott az élők sorából.News--Gyász! Elhunyt az ABBA basszusgitárosahttp://www.life.hu/news/20150509-elhunyt-rutger-gunnarsson-az-abba-egyuttes-osszes-lemezen-jatszo-basszusgitaros.htmlRutger Gunnarsson 69 éves volt.News--Kurt Cobain családja kiakadt a zenész életéből készült filmenhttp://www.life.hu/kult/20150508-kurt-cobain-edesanyja-es-testvere-kiakadt-a-nirvana-frontemberenek-eletebol-keszult-filmen.htmlA Montage Of Heck rendezője, Brett Morgen elmondta: a Nirvana frontemberének édesanyját és testvérét is megviselték a filmben látottak.Kult--Elmaradt a súlyos beteg magyar zenész műtéte - Máj- és vastagbélrák miatt kellene operálnihttp://www.life.hu/drlife/20150521-elmaradt-a-sulyos-beteg-magyar-zenesz-schuster-lori-mutete.htmlHétfőre írták ki Schuster Lóri, a P. Mobil frontemberének műtétjét, ám azt mégsem végezték el. A zenésznek azt mondták, hogy sürgősebb esethez kellettek az orvosai, így az ő operációját elhalasztották. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.