A nemrég elhunyt zenészlegenda két lánya, Karen Williams és Patty King azt állítják, hogy édesapjukat menendzsmentjének két tagja mérgezte meg. B.B. King ügyvédje szerint azonban mindez csak kitaláció.

Néhány napja robbant a hír, amely szerint a nemrég elhunyt blueslegenda, B.B. King halálát nem cukorbetegsége miatt bekövetkezett agyvérzése okozta, hanem mérgezés. Legalábbis ezt állítja a zenész két lánya, akik szerint a tettes nem más, mint édesapjuk menedzsmentjének két tagja.

Forrás: AFP/ /-

„Ez fikció. Egyáltalán nincs mögötte igazság" - szögezte le a People magazinnak B.B. King ügyvédje, Brent Bryson, aki szerint a két nő valószínűleg azért találta ki ezt a hazugságot, mert nincsenek megelégedve édesapjuk végrendeletével. „Hagyott bizonyos összegeket a testvéreire, a gyerekeire, az unokáira, és a végrendeletét ismerve valószínűleg nem elégedettek... Ez az egész csak a pénzről szól" - mondta el az ügyvéd, aki szerint 2-5 ezer dollár (560 ezer és 1 millió forint) közötti összegeket hagyott a hozzátartozóira B.B. King.