Gyász! Meghalt a világhírű zenész

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini -
halál B. B. King
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű veszteség érte a művészvilágot: álmában távozott az élők sorából a legendás zenész, akit mindenki a blues királyaként emlegetett. B.B. King 89 éves volt. 

B.B. Kinget cukorbetegség miatt a közelmúltban kórházban kezelték, szervezete azonban feladta a harcot. King, akit elsősorban olyan örökzöld slágerei miatt ismertek, mint a Lucille, a Sweet Black Angel vagy a Rock Me Baby, Mississippi államban született, és az 1940-es években kezdett zenélni.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A 15 Grammy-díjjal jutalmazott Kinget beválasztották a blues és a rock halhatatlanjai közés is - írja az Origo.

Súlyos árat fizethet a TV2 az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/news/20150514-a-tv2-eden-hotel-eroszak-miatt-sulyos-buntetest-is-kiszabhat-a-csatornara-a-mediahatosag.htmlAz Éden Hotel heves botrányt kavart jelenete miatt a Médiatanács akár 200 milliós bírságot is kiszabhat a TV2-re, felfüggesztheti annak működését, a legrosszabb esetben pedig megszüntetheti a csatornát. A szerv egyébként eddig csak a korhatár-besorolás megsértése miatt büntetett hazai joghatóság alá tartozó valóságshow-t.News--Pap Vera Ausztriából jött haza meghalni?http://www.life.hu/news/20150514-pap-vera-a-vigszinhaz-szinesznoje-ausztriaban-volt-gyogykezelesen-onnan-jott-haza-meghalni.htmlHosszú éveken át harcolt a betegséggel a Kossuth-díjas színésznő, akinek állítólag egy ausztriai gyógykezelés volt az utolsó reménysége.News--Halálos balesetet okozott, majd lemondott a Népszabadság főszerkesztőjehttp://www.life.hu/news/20150514-muranyi-marcell-a-nepszabadsag-foszerkesztoje-lemondott-miutan-halalos-balesetet-okozott.htmlLemondott posztjáról a Népszabadság főszerkesztője miután a sajtóból megtudta, hogy a kerékpáros, akit még március 30-án sodort el autójával a fővárosban, meghalt. NewsMedöbbentő ítélet: csupán 10 év börtönt kapott Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150512-10-ev-bortonbuntetesre-iteltek-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosat.htmlMég tavaly nyáron döntöttek a híres magyar divattervező gyilkosának ügyében, az ítéletet azonban mindezidáig elhallgatták.NewsMTI/Kollányi PéterDöbbenetes! Sorozatgyilkos vadászott a sztárfocistárahttp://www.life.hu/news/20150511-zlatan-ibrahimovic-focistat-akarta-megolni-a-sved-sorozatgyilkos-peter-mangs.htmlA híres focistára is vadászott a svéd sorozatgyilkos, Peter Mangs, akit meglepő dolog miatt haragított magára a svéd labdarúgó-válogatott és a francia Paris Saint-Germain sztárja.News--Gesztesi Károly: „Havas részegen akart rámászni Claudiára"http://www.life.hu/bulvar/20150514-gesztesi-karoly-szinesz-szerint-havas-henrik-reszegen-zaklatta-claudiat-amikor-egyutt-vezettek-a.htmlMegdöbbentő dolgokkal vádolja Havas Henriket a színész, aki azon dühödött fel legutóbb, hogy a Tanár úr kritizálta szereplését az Összezárva Friderikusszal című műsorban.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.