Két nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss interjúban.

Meglepődött rajta, mégsem érte váratlanul Gönczi Gábort, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós. A műsorvezető a hírről, állítása szerint, a sajtóból értesült, két nappal a válásuk kimondása után, ahol személyesen is találkoztak Csillával.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

 

„Én is egy újságból tudtam meg a válás után két nappal, hogy gyermek fog születni. (...) Tudtam, hogy ez be fog következni, és igazából örülök, hogy megtalálta a lelki békéjét. A mi házasságunkat egy gyerek nem oldotta volna meg"  – mondta Gönczi a Story magazinnak.

A műsorvezető emellett azt is elárulta, hogy két hete volt a válóperük Csillával, ő azonban nem vette rajta észre, hogy kisbabát vár. 

„Elfogadom a döntését, hogy nem akarta ezt személyesen közölni" – tette hozzá Gönczi, aki most egy új szerelemben találta meg boldogságát.

 

Tatár CsillaForrás: Tatár Csaba
Tatár Csilla blogján jelentette be, hogy terhes
"El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben" – írja. Bővebben erről ITT olvashatsz