műsorvezető baleset barkácsolás Class FM fájdalom esés gerinc Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset érte a rádiós fenegyereket, aki egy életre megjegyezte, hogy otthon nem barkácsol többé.

Sebestyén Balázs: "Szó sincs semmilyen balesetről"

Bár az előzetes hírek szerint a népszerű magyar műsorvezető saját otthonában szenvedett súlyos balesetet, amelyet követően ráadásul műteni kellett, Balázs cáfolta, hogy bármi ilyesmi esett volna meg vele. Arról, hogy pontosan mi történt, ITT olvashatsz.

Sebestyén Balázs otthonában szenvedett balesetet. A rádiós teljes testsúlyával húzódzkodni kezdett azon a rúdon, amit ő tett be házilag barkácsolt módon az egyik ajtó félfái közé - írj a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Úgy, ahogy van, az egész kiszakadt az ajtófélfából, és úgy estem hátra, mint egy U-szög, pedig vigyáztam! Magam alá tettem egy törölközőt, nehogy összevérezzem a követ, ha leesnék a rúdról. Úgy tíz percig nem tudtam felegyenesedni. Riadtan ültem a törölközőn. Nem tudok járni, és nem tudok lehajolni sem, pedig csütörtök délután fontos teniszmeccsem lett volna. A műsor után megyek is a gerincklinikára" – mesélte a Morning Show-ban Balázs, aki azt is hozzátette, hogy most úgy közlekedik, akár egy ötvenéves.

Berki százezerért levetkőztette Varga Viktorthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-szazezerert-levetkoztette-varga-viktor-enekest.htmlA műsorvezető licitálni kezdett Varga Viktor izéjére, az énekes pedig csak százezer forintért volt hajlandó eladni a különlegességét.TV + Bulvár--Koncz Zsuzsának lesújtó véleménye van a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-koncz-zsuzsa-enekesnonek-lesujto-velemenye-van-a-ma-divatos-tehetsegkutatokrol.htmlAz énekesnő, akin generációk nőttek fel, bevallotta, egyáltalán nem szereti a ma divatos tehetségkutató versenyeket – pedig ő is a "Ki mit tud?"-on tűnt fel.TV + BulvárOrigoCseke Katinka szívinfarktust kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-szerepe-szerint-szivinfarktust-kapott.htmlA színésznő elárulta, szerencsére enyhébb lefolyású szívrohamról van szó és hamarosan összeszedi magát.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huRóza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Mogyoródon felejtette útlevelét a Forma1 pilótájahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-mogyorodon-felejtette-ulevelet-a-forma1-es-versenyzo-david-coulthard.htmlNem egyszerű egy Forma1-es pilóta élete! Néha azt sem tudja, éppen melyik országban versenyzik, majd rohan tovább a reptérre, hogy újabb pályán próbálja ki magát. Így fordulhatott elő Budapesten a galiba, amit rendkívüli módon oldott meg tolmácsa.TV + BulvárAFPCinthya Dictator kibukott a bulvármédiárahttp://www.life.hu/bulvar/20150528-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-fotos-kibukott-a-bulvarmediara.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője nem érti, smink nélküli fotójára miért csapott le úgy a bulvár, mint egy leopárd a zsákmányára.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.