Fluor Tomi: "Mocskosmód szomorú vagyok, és morcos"

Diaz wellhello Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után Diazt és Fluor Tomit faggatta, aki begipszelt lábbal vette át az elismerést. 

"Mocskosmód szomorú vagyok és morcos" - mondta a Wellhelloból Fluor Tomi, aki annak ellenére, hogy nagyon örül a Fonogram-díjnak, mérges, hogy élete egyik legnagyobb eseményét, az együttes ma esti nagykoncertjét fél lábbal kénytelen végigvinni. Bővebben a videóban:

Horváth Éva visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/bulvar/20150529-horvath-eva-uj-musort-kapott-a-viasat6-csatorna-sztar-gokart-musoraban-ter-vissza-a-kepernyore.htmlGokarttal versenyeznek majd a celebek a Viasat6 legújabb, Sztár Gokart című műsorában, melynek házigazdája Horváth Éva lesz. TV + Bulvár--Boggie nem szeretne Conchitás szakállat!http://www.life.hu/bulvar/20150528-boggie-az-eurovizio-magyar-versenyzoje-fonogram-dijat-nyert-es-nem-szeretne-conchitas-szakallat.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után kapta mikrofonvégre Csemer Boglárkát.TV + BulvárExkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-kelly-osbourne-becsbe-erkezett-egy-jotekonysagi-rendezvenyre.htmlEgy jótékonységi rendezvényre érkezett Bécsbe a híres énekesnő, Kelly Osbourne, akit a Life.hu riportere rögtön mikrofonvégre is kapott. TV + Bulvár--BulvárRap Hegyi Rolival: „Lefulladsz úgy, mint a Dzsudzsák Balázsnak a verdája"http://www.life.hu/bulvar/20150526-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-ordog-nora-liptai-claudia-szabo-zsofi.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb celeb hírei.TV + Bulvár--Puzsér Róbert kamera előtt sírta el magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150529-puzser-robert-kamera-elott-sirta-el-magat.htmlPuzsér Róbert azért engedett kamerát a mindennapjaiba, hogy megvédje a szólásszabadságot, de közben úgy érzi, munkája és közéleti vitái megmérgezik a magánéletét. Pedig valójában ő sem akar mást, „csak szeretni és szeretve lenni”. TV + BulvárOrigoBerki Krisztián bekukkantott Cinthya dekoltázsábahttp://www.life.hu/bulvar/20150529-berki-krisztian-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-bekukkerolt-cinthya-dekoltazsaba.htmlUtolsó adás, utolsó fotó, ilyenkor már mindent szabad? Berki Krisztián fogta magát és benézett Cinthya Dictator mellei közé.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.