Ez volt Mariah Carey életének legrosszabb élménye

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
vita Nicki Minaj zsűritag tehetségkutató műsor Mariah Carey visszatérés American Idol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy évadon át volt zsűritag Nicki Minaj, Keith Urban és Randy Jackson mellett az American Idolban, azonban már soha többé nem akar visszatérni a tehetségkutató showműsorba.

Mariah Carey nem az a típus, aki fél felégetni maga mögött a hidakat. A világhírű énekesnő 2013-ban egy évadon át volt az American Idol című tehetségkutató műsor zsűritagja, ám mint egy legutóbbi interjúja során kiderült, köszöni, de soha többé nem akar visszatérni a showba.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker
Mariah Carey áttetsző ruhába bújt - de minek?http://www.life.hu/trend/20150428-divat-es-trend-regen-valasztott-ennyire-elonytelen-ruhat-mariah-carey.htmlDivatbaki a köbön - vajon Mariah Carey milyen indíttatásból választott testszínű, csillogó ruhát a Las Vegas-i belépőjére?Trend--Íme egy újabb pikáns kép Beyoncé és Nicki Minaj klipforgatásárólhttp://www.life.hu/intim/20150521-beyonce-es-nicki-minaj-klipforgatasarol-ujabb-pikans-kep-jelent-meg.htmlBeyoncé ezúttal egy szexi fotóval promózza Nicki Minajjal közös klipjét. Az énekesnő dögös póza különösen a popsit és a hosszú combokat hangsúlyozza.Intim--Balázs Pali-frizurát villantott Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20150507-mariah-carey-enekesno-regimodi-hajbogyoritassal-lepett-szinpadra.htmlAz énekesnőnek mostanában nem igazán sikerül jól kinéznie – legutóbbi fellépésén is ezt bizonyította.Trend--Beyoncé és Nicki Minaj együtt nyomatjákhttp://www.life.hu/kult/20150519-beyonce-es-nicki-minaj-enekesnok-kozos-klipet-csinaltak.htmlA két énekesnő közös klipet forgatott, amelynek egy kis részletét már most láthatjuk – vadulás és rázás felsőfokon.Kult--Nicki Minaj tinifiú bar mitzvah-ján bulizotthttp://www.life.hu/news/20150501-nicki-minaj-tinifiu-bar-mitzvah-jan-bulizott.htmlNicki Minaj szívesen szórakoztatja a fiatalokat, akár színes videoklipjeivel, akár személyesen is. A fiatal Matt nagyon örült sztárvendégének. News--Fluor Tomi: "Mocskosmód szomorú vagyok, és morcos"http://www.life.hu/bulvar/20150529-fluor-tomi-es-diaz-azaz-a-wellhello-fonogram-dijat-kapott.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után Diazt és Fluor Tomit faggatta, aki begipszelt lábbal vette át az elismerést. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.