Bár az előzetes hírek szerint a népszerű magyar műsorvezető saját otthonában szenvedett súlyos balesetet, amelyet követően ráadásul műteni kellett, Balázs cáfolta, hogy bármi ilyesmi történt volna vele.

A Life.hu is felkapta a fejét, amikor egy napilap hírei szerint Sebestyén Balázst otthonában érte a baj, amikor az ajtófélfára erősített rúdon húzódzkodott.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az balesetről, majd az azt követő műtétről a népszerű magyar műsorvezető állítólagos kezelőorvosa is beszélt a lapnak: elmondása szerint csavarozni kellett Balázs csuklóját, és hatalmas szerencséje volt, hogy nem történt komolyabb baj.

Sebestyén Balázs a péntek reggeli Morning Showban adott hangot értetlenkedésének: elmondása szerint szó sincs semmilyen balesetről, műtétről és csavarokról, ráadásul nem is a csuklója sérült meg, hanem csak a fenekét és a derekát fájlalta az esést követően. 

Sebestyén Balázs: A mélységek érdekelnek leginkább
A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra már nagyon várta a találkozást és beszélgetést a magyar műsorvezetővel - hogy mi sült ki belőle, azt ide kattintva tudhatod meg.