Összezárva Friderikusszal TV2 csajozás Alekosz Friderikusz Sándor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz pszichológushoz is járt, hogy jobban menjen neki a csajozás, ám így sem tudta felszedni Friderikuszt. 

30 éves koráig nem tudott csajozni Alekosz. Bevallása szerint nem úgy néztek rá a nők, mint egy férfira. Friderikusz pedig felkérte Alekoszt, mutassa meg, hogyan csajozik.

Íme, az udvarlás Alekosz módra:
„Direkt vettél fel olyan cipőt, amelynek a színe megegyezik a nadrágod varrásával, vagy ez a véletlen műve?” – ezzel kezdené a csajozós dumát Alekosz, Friderikusz frappáns válasza után pedig lefagyott a szájhős, és ivott egy felest.

Súlyosan megsérült Pordán Petrahttp://www.life.hu/bulvar/20150529-pordan-petra-a-sportklub-hello-angyalok-cimu-musoranak-musorvezetoje-sulyosan-megserult-gy.htmlA műsorvezető gyógyulása három hónapig tart majd, mert egy forgatáson izomrost szakadást szenvedett. Pordán Petrának hatalmas fájdalmai voltak.TV + Bulvár--Tóth Gabi: „Nem akarok életem végéig médiaszemélyiség lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150529-toth-gabi-enekesno-bevallotta-nem-akar-mindig-mediaszemelyiseg-lenni-es-van-b-terve-az-eletre.htmlAz énekesnő B tervvel állt elő: elmesélte, mire vágyna pár év múlva, amikor már nem futna úgy a médiás szekere.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKoncz Zsuzsának lesújtó véleménye van a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-koncz-zsuzsa-enekesnonek-lesujto-velemenye-van-a-ma-divatos-tehetsegkutatokrol.htmlAz énekesnő, akin generációk nőttek fel, bevallotta, egyáltalán nem szereti a ma divatos tehetségkutató versenyeket – pedig ő is a "Ki mit tud?"-on tűnt fel.TV + BulvárOrigoMost derült ki! Különleges védelemben részesült a hazánkban koncertező Michael Jacksonhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-michael-jacksont-mesterloveszek-vedtek-mint-a-legvedettebb-allami-vezetoket.htmlMeglepő információ derült ki a megboldogult Michael Jakson budapesti látogatásával kapcsolatban.Olyan védelem járt a világsztárnak, mint a legfontosabb államférfiaknak!TV + Bulvár--Így még sosem láthattad Horváth Évát!http://www.life.hu/bulvar/20150601-horvath-eva-a-viasat6-sztar-gokart-musorvezetoje-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlHihetetlenül aranyos képet tett közzé magáról Horváth Éva: így még sosem láthattad a Viasat 6 Sztár Gokart műsorvetőjét. TV + Bulvár--Megsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.