Mila Kunis veszélyben van! Zaklatója megszökött a pszichiátriáról

Forrás: AFP -
távoltartás betörés Mila Kunis rendőrség pszichiátria Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi, akit kétszer is elítéltek Mila Kunis zaklatása miatt, megszökött a pszichiátriáról – jelentette be hétfőn reggel az intézmény vezetője, Martin Rodriguez.

Stuart Lynn Dunn engedély nélkül távozott a Los Angeles-i intézményből. A pszichiátria igazgatója a rendőrség segítségét kérte.

Forrás: AFP

2012 januárjában kezdődött az egész sztori, amikor a férfi be akart törni a színésznő házába. Akkor távoltartási végzést kapott, majd a következő zaklatás után pszichiátriai kezelésre ítélték. A színészpárt, akiknek októberben született meg a kislányuk, már figyelmeztették a szökésre.

Súlyosan megsérült a színpadon a világsztárhttp://www.life.hu/news/20150601-enrique-iglesias-enekest-egy-dron-tamadta-meg-a-szinpadon.htmlAz énekes kellemetlen helyzetbe került legutóbbi, mexikói koncertjén, egyik rajongója ugyanis egy drónt küldött a zenészre.NewsAFPMiley Cyrus parókában és disznómaszkban partizikhttp://www.life.hu/news/20150528-miley-cyrus-parokaban-es-disznomaszkban-partizik.htmlAz énekesnő újabban parókamániás lett. Partin, kutya- és disznóetetésen, és egy szimpla hétköznapon is szívesen viseli új kedvenc kiegészítőjét.News--"Nem akarom látni Schumachert" - Megszólalt a Forma-1-es nagyfőnökhttp://www.life.hu/news/20150601-bernie-ecclestone-nem-akarja-latni-michael-schumacher-forma-1-es-egykori-autopilotat.htmlBernie Ecclestone-nak, a Forma-1-es nagyfőnöknek érdekes, Michael Schumacherrel kapcsolatos kérdést szegezett az F1 Racing egyik olvasója. Meglepő választ kapott.NewsAFPSir Paul McCartney leszokik a füvezésrőlhttp://www.life.hu/news/20150531-sir-paul-mccartney-leszokik-a-fuvezesrol.htmlA Beatlesből jól ismert Sir Paul McCartney mostantól tényleg igazi angol úriember lesz. Csak bort fog fogyasztani.News--Hosszú Katinka csúcsot döntötthttp://www.life.hu/news/20150531-hosszu-katinka-csucsot-dontott.htmlIsmét büszkék lehetünk Hosszú Katinkára!NewsAFPVégre! Szuper újdonsággal rukkolt elő a Facebookhttp://www.life.hu/news/20150531-jonnek-a-gifek-a-facebookon.htmlHamarosan táncoló kiskutyák, bólogató nyuszik és videoklip részletek lephetik el a közösségi oldalt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.