Elege lett az énekesnek: egy felháborodott levélben kérte ki magának, hogy hülyét csinált volna belőle Berki Krisztián.

Ahogy a Life.hu is megírta, az életművész, slágergyáros Varga Viktornak nemrég volt egy különleges afférja Mona Lisával, most pedig arra vetemedett, hogy saját festményét is elkészítse a híres műről. Lisát egy pólóra alkotta meg,melynek láttán Berki Krisztián kicsapta a tízezreseket az asztalra. Az egyik napilap szerint Viktort ezzel megalázta a műsorvezető. Az énekes nem hagyta szó nélkül, és közösségi oldalán reagált a cikkre.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

„Ez a cikk, amit most terjesztettetek az országnak, egy betegség, egy lejárató fertő, ótvar, amiért a cikk íróját KŐMŰVES SZEX-re ítélném! Én tudom, mennyire nehéz érvényesülni az értékes dolgokkal a magyar médiában, de valahogy mindig sikerült beCSEMPÉSZNI némi értéket a performanszaimba, az interjúimba, szerepléseimbe, dalaimba, klipjeimbe. Így volt ez jelen esetben is. DE az, hogy ennyire gondatlanul, ostobán alázni próbáló cikket írjatok rólam pont a LÉNYEGes részt érintőlegesen sem simítva, ez a megalázás! NEM az, amit a Berki csinált...hiszen, megkérdem most Tőletek, vajon mi a megalázó abban, hogy 100 000Ft- ért megvásárolja a festményemet, amit előtte pár órával készítettem el!" – morgolódott Viktor közösségi oldalán.

Nem ő az egyetlen
Rippel Feri, artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Cinthya Dictator, Viktor exe pedig szintén felvette a kesztyűt a médiával szemben, és beolvasott az újságíróknak.