Csiszár Jenő meghajolt az ezerfejű Cézár előtt - Így vélekedik Boggie daláról

Videolife Csiszár Jenő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere a Fonogram-díjátadón kapta mikrofonvégre Csiszár Jenőt, aki A Dal zsűritagja volt.

Csiszár Jenő a Life.hu riporterének mondta el véleményét arról, hogy a nézők közül sokan A Dal zsűrijét ostorozzák azért, mert Boggie csupán a 20. helyre jutott a döntőben.

Visszaszámlálás indul! Végleges a Balaton Sound programjahttp://www.life.hu/news/20150601-visszaszamlalas-indul-vegleges-a-balaton-sound-programja.htmlAz idén kilencedik alkalommal jelentkező fesztivál, a MasterCard Balaton Sound minden eddiginél gazdagabb programmal várja a Balaton partjára az elektronikus zene rajongóit. Jön – megannyi más mellett – Tiësto, Hardwell és a Faithless.NewsOrigoSir Paul McCartney leszokik a füvezésrőlhttp://www.life.hu/news/20150531-sir-paul-mccartney-leszokik-a-fuvezesrol.htmlA Beatlesből jól ismert Sir Paul McCartney mostantól tényleg igazi angol úriember lesz. Csak bort fog fogyasztani.News--A hatos lottón is volt ötöshttp://www.life.hu/news/20150531-a-hatos-lotton-is-volt-otos.htmlA hatos lottó főnyereményét ugyan nem vitték el, de ötös találat volt, nem is kevés. News--Lapátnyéllel vakarta meg a torkát, kis híján belehalthttp://www.life.hu/news/20150529-lapatnyellel-vakarta-meg-torkat-kis-hijan-belehalt.htmlEgy konyhai lapát 30 centis nyelével vakarta meg a torkát egy nő, miközben családjának készített vacsorát. NewsThinkstockSzárnyakat operáltatott magának a Ken babává műtött férfihttp://www.life.hu/news/20150528-szarnyakat-operaltatott-maganak-a-ken-babava-mutott-ferfi.htmlJustin Jedlica 70 000 fontot költött műizmaira és babavonásaira, de itt még nem áll meg! Szárnyakat operáltatott a hátába.News--Asszisztense előtt felgyújtotta magát a filmdívahttp://www.life.hu/news/20150528-judy-garland-asszisztense-elott-gyujtotta-fel-magat.htmlJudy Garland egykori asszisztense mindent kiteregetett a filmdíváról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.