Visszaszámlálás indul! Végleges a Balaton Sound programja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Balaton Sound fesztivál program Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén kilencedik alkalommal jelentkező fesztivál, a MasterCard Balaton Sound minden eddiginél gazdagabb programmal várja a Balaton partjára az elektronikus zene rajongóit. Jön – megannyi más mellett – Tiësto, Hardwell és a Faithless.

Mindjárt a nulladik napon, pontosan 1460 nappal korábbi Balaton-parti fellépése után visszatér a fesztivál kívánságlistájának éllovasa, a holland dj pápa, Tiësto. Amikor legutoljára nálunk járt megszédültünk a Sound legnagyobb színpada előtt elénk táruló látványtól, és most sem számítunk kisebb felhajtásra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A megújuló Telekom Aréna négy napos programja olyan sztárokat sorakoztat fel, mint a Grammy díjas Zedd, Kaskade, Ummet Özcan, Vinai, Quintino, Don Diablo és Firebeatz. Ugyanitt a techno rajongók is megtalálják a maguk kedvenceit Loco Dice, Pan Pot és Chris Liebing személyében.

Az igazi sztárparádé azonban a MasterCard Nagyszínpadon is folytatódik. A dj világranglista első tíz helyezettjéből négyen is képviseltetik magukat, itt lesz - Tiësto mellett - a listavezető Hardwell, a második helyezett Dimitri Vegas & Like Mike páros, továbbá Nicky Romero is. A nagyszínpadon vendégeskedik a jubileumi turnéval és zenekari felállással visszatérő Faithless, és a Swedish House Mafia két tagja, Axwell vs Ingrosso formációban. Jönnek továbbá az aktuális dance sztárok, úgy mint Afrojack, Showtek és a DVBBS, Laidback Luke és R3hab, akik szintén a Nagyszínpad fellépői lesznek idén. Hagyomány a Sound történetében, hogy az elektronikus zene mellett kiemelt figyelmet kapnak a hip-hop és r’n’b műfajok is. Idén a nagyszínpadon kapott helyet a világhírű amerikai énekes-dalszerző és táncos, napjaink egyik legsikeresebb és legaktuálisabb r’n’b és pop előadója, Jason Derulo és a háromszoros Grammy- és kilencszeres BET Awards-díjas amerikai rapper, színész és vállalkozó, a déli hip-hop szcéna egyik leghíresebb és legnagyobb hatású előadója, Ludacris.

Sir Paul McCartney leszokik a füvezésrőlhttp://www.life.hu/news/20150531-sir-paul-mccartney-leszokik-a-fuvezesrol.htmlA Beatlesből jól ismert Sir Paul McCartney mostantól tényleg igazi angol úriember lesz. Csak bort fog fogyasztani.News--A nap cukiságai: Ormányosmedvék születtek Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150531-ormanyosmedvek-szulettek-szegeden.htmlNincs is jobb dolog vasárnap, mint megnézni néhány újszülött ormányosmedvét.News--Halálra késeltek egy nőt Pápán - Fényes nappal, a főtéren történthttp://www.life.hu/news/20150531-halalra-keseltek-egy-not-papan.htmlMegkéseltek egy nőt Pápán, aki a helyszínen életét vesztette. News--Erős földrengést mértek Japán partjainak közelébenhttp://www.life.hu/news/20150530-eros-foldrengest-mertek-japan-partjainak-kozeleben.htmlErős földrengés volt szombaton Japán partjainak közelében, a földmozgást a szigetország egész területén érezni lehetett.NewsAFPNa, még ilyet! Csecsemőríkató verseny Japánbanhttp://www.life.hu/news/20150530-a-csecsemobogeto-versenyt-az-egyik-legnevesebb-tokioi-buddhista-templomban-a-szenszodzsiban-tartjak.htmlAz idén is megrendezték Japánban azt a hagyományos csecsemőbőgető versenyt, amelyen megtermett szumóbirkózók próbálják minél hangosabb sírásra bírni a karjaikban tartott kisbabákat. News--Meghalt Obersovszky Péterhttp://www.life.hu/news/20150531-meghalt-obersovszky-peter.htmlHosszú betegség után elhunyt Obersovszky Péter.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.