Csúnyán lebukott a telefonján tárolt szexképekkel egy férfi, amikor javíttatni adta be a készülékét, a cég dolgozói pedig véletlenül felesége ugyanolyan telefonjára másolták az adatokat. A szexképek mellett üzenetek is voltak a készüléken, amelyeket szeretőivel váltott. 

A férfi felesége azonnal beadta a válókeresetet, és a közös vagyon nagy részére is igényt tart, a férfi ügyvédje viszont a hibát elkövető cégtől kér kártérítést. 

"Ügyfelem üzleti vállalkozásainak egy része párja nevén fut. Miután a hölgy bejelentette, hogy megszünteti az életközösséget, azt is közölte: minden közös vagyonra és a nevén lévő cégekre is igényt tart" – mondta az üggyel kapcsolatban a Blikknek dr. Lichy József, ügyvéd. Az eset óta a gyerekeket se láthatja a férfi. 

A férfiről kiderült, olyan hölgyekkel is elég közeli viszonyt ápolt, akik feleségével is jóban voltak. Így nem csak családját veszítette el, hanem sok barátjával is megromlott a kapcsolat.

Forrás: Thinkstock

"A vagyoni és nem vagyoni kárunk egymillió euró körül van, ami háromszázmillió forintra tehető. Készek vagyunk tárgyalni a céggel de a körülmények és a nemzetközi joggyakorlat ismeretében a per látszik a legjobb megoldásnak" – fejtette ki a napilapnak a jogász, aki azt is elárulta, hogy a magyarországi leányvállalat megszűnése miatt az anyacéget hívják majd perbe.