300 milliót követel a milliárdos, akit szexképeivel buktattak le

Forrás: Thinkstock -
lebukás szexkép milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán lebukott a telefonján tárolt szexképekkel egy férfi, amikor javíttatni adta be a készülékét, a cég dolgozói pedig véletlenül felesége ugyanolyan telefonjára másolták az adatokat. A szexképek mellett üzenetek is voltak a készüléken, amelyeket szeretőivel váltott. 

A férfi felesége azonnal beadta a válókeresetet, és a közös vagyon nagy részére is igényt tart, a férfi ügyvédje viszont a hibát elkövető cégtől kér kártérítést.

"Ügyfelem üzleti vállalkozásainak egy része párja nevén fut. Miután a hölgy bejelentette, hogy megszünteti az életközösséget, azt is közölte: minden közös vagyonra és a nevén lévő cégekre is igényt tart" – mondta az üggyel kapcsolatban a Blikknek dr. Lichy József, ügyvéd. Az eset óta a gyerekeket se láthatja a férfi.

A férfiről kiderült, olyan hölgyekkel is elég közeli viszonyt ápolt, akik feleségével is jóban voltak. Így nem csak családját veszítette el, hanem sok barátjával is megromlott a kapcsolat.

Forrás: Thinkstock

"A vagyoni és nem vagyoni kárunk egymillió euró körül van, ami háromszázmillió forintra tehető. Készek vagyunk tárgyalni a céggel de a körülmények és a nemzetközi joggyakorlat ismeretében a per látszik a legjobb megoldásnak" – fejtette ki a napilapnak a jogász, aki azt is elárulta, hogy a magyarországi leányvállalat megszűnése miatt az anyacéget hívják majd perbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.