Kiválasztotta színpadi ruháját Czippán Anett, aki a Miss Universe Hungary szépségverseny műsorát fogja vezetni szombaton este az Erkel Színházban. Merész darabra esett a választása!

Törtfehér, kissé görögös stílusú ruhában áll színpadra Czippán Anett, akinek barna haja, sötét bőre még jobban kiemeli a ruha szépségét.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Szeretem az egyszerű vonalú, lágy esésű, elegáns ruhákat, sohasem csicsázom túl az öltözékemet. Amikor ránéztem erre a különleges darabra, azonnal láttam, hogy szinte rám lett tervezve. Hogy még szebb legyek benne, a szombati gála előtt el fogok menni szoláriumba. De nem csak így kell felkészülnöm a viselésére. Rajtam még sohasem volt melltartó nélküli ruha, szóval vigyáznom kell! Műsorvezetés közben arra is figyelnem kell, nehogy villantsak! Egy picit persze rásegítenek a tervezők speciális ragasztással, de ennek ellenére tudni kell viselni egy ilyen darabot. Nagy szerencsém, hogy sok éven keresztül modellkedtem, így megtanultam, hogyan kell különféle fazonú ruhát hordani. Azért nem vészes a dolog, csak figyelni kell rá" – árulta el a műsorvezető.

Fotó: Marton Szilvia/Origo