10 milliárd forintot keresett egy nap alatt Steven Spielberg

Forrás: AFP -
luxusingatlan Oscar-díj Steven Spielberg Malibu milliárd Jurassic Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű filmrendezőnek sikerült túladnia az óceánra néző malibui házán. Nekem is akármyilen összeget kapott az ingatlanért: 10 milliárd forintért kelt el luxuslak.

A Jurassic Park rendezője, a háromszoros Oscar-díjas színész és producer korábban havi 40 millió forintért adta ki a villát, így az a 10 milliárd már nem is tűnik olyan soknak. Egy ismeretlen vásárló gyorsan le is csapott rá. A luxuslakról itt találsz néhány fotót!

Forrás: AFP

DiCaprio luxuskéglijében laknál? Egy éjszaka 1 millió lesz!

Leonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Most eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára.

Dopeman durván beszólt Demcsák Zsuzsának és Kárász Róbertnek http://www.life.hu/bulvar/20150603-dopeman-durvan-beszolt-demcsak-zsuzsanak-es-karasz-robertnek.htmlA nagyszájú rapper, Dopeman közösségi oldalán akadt ki Demcsák Zsuzsára és Kárász Róbertre.TV + Bulvár--Csupaszív lányok versenyeznek a Miss Universe Hungary koronáért!http://www.life.hu/bulvar/20150602-ok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert-bemutatjuk-vajna-timi-szepsegeit.html16 gyönyörű lány száll versenybe szombat este az Erkel Színházban a Miss Universe Hungary 2015 koronájáért. Olyan lányok, akiknek a legszebbnek járó koronán kívül csupa hétköznapi vágyaik vannak, átlagos életet élnek, tanulnak. Segítik az elesetteket, vagy törekszenek a „világbékére", azaz a földet érintő globális problémák megoldására. Bemutatjuk őket!TV + BulvárOrigoTrokán Péter botrányt okozott egy iskolai bulinhttp://www.life.hu/bulvar/20150602-trokan-peter-szinesz-botranyt-okozott-egy-iskolai-bulin-mert-nem-ugy-tancolt-ahogy-kellett-volna.htmlA színész gyermekkori fotóit mutatta meg a FEM3Café adásában és egy botrányos emléket is felidézett.TV + Bulvár--G. I. Jane pózban fotózkodott Demi Moore lányahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-demi-moore-lanya-tallulah-g-i-jane-pozban-fotozkodott.htmlTallulah Willis G. I. Jane pólóban szalutált édesanyja tiszteletére legújabb Instagram fotóján.TV + Bulvár--Ilyen Rihanna klipje zene nélkül! Egy sor szenvedéshttp://www.life.hu/bulvar/20150602-rihanna-stay-cimu-klipje-zene-nelkul-csak-szenvedes.htmlMár alig vártad, hogy Rihanna Stay című számát zene nélküli módban is megnézhesd? Akkor ez a mai, a te napod!TV + BulvárOrigoKiakadtak a kommentelők Berki Krisztiánrahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-berki-krisztianra-kiakadtak-hodi-pamela-rajongoi-a-kommentelok-nem-ertik-miert-hagyta-el-a-csaladjat.htmlHódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke gyönyörű fotója láttán a rajongók számon kérték a magyar macsótól, miért hagyta el családját.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.