Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál? Több mint 1 millióért megteheted!

Forrás: surterreproperties.com -
luxus Leonardo DiCaprio lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. 

Legalább öt birtoka van az Eredet sztárjának csak az Egyesült Államokban. Kaliforniában, Palm Springsben is van egy 650 m2-es birtoka, amit még tavaly februárban vásárolt 5 millió dollárért. Ám most nem használja a házat, így bérbe adja: 1 éjszaka majdnem másfél millió forintba kerül, de minimum 2 éjszakát le kell foglalnod, ha itt akarod álomra hajtani a fejed.

Forrás: surterreproperties.com

A hely egyébként tényleg nem rossz: 6 hálószoba és 7 fürdőszoba szolgálja az ottlakó kényelmét. A házat tavaly felújították, állítólag ez a környék egyik legmodernebb kéglije. Természetesen van kinti medencéje, teniszpályái, fűtött wellness-részlege, egy óriási zongorája és kandallók. Mi el tudnánk itt tölteni néhány napot, az biztos!

/1503/Leona201534121242

Kivel jár most Leo?

A világ egyik legkelendőbb agglegénye tavaly volt 40 éves, akkor ITT össze is gyűjtöttük, kik azok a nők, akik ideig-óráig élvezhették a világsztár vendégszeretetét. Most azonban minden jel arra mutat, hogy a színész új kedvese Rihanna. Pár napja lencsevégre is kapták őket, a fotókat ITT nézheted meg.

Eladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?http://www.life.hu/news/20150227-michael-schumacher-norvegiai-ingatlanjat-eladta-a-csalad-a-forma-1-es-pilota-otthoni-apolas-miatt.html2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.News--Igazi kis gyerekparadicsom épül North Westnek a Kardashian-West luxusbirtokonhttp://www.life.hu/csalad/20150226-hatalmas-jatszoteret-epitenek-north-westnek-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonukban.htmlA sztárpár nem ismer tréfát, ha kislányukról, Northról van szó. Nézd meg, micsoda játszóteret építenek a kétéves csöppségnek!Család--Hazatért Katalin és családja a luxusnyaralásrólhttp://www.life.hu/csalad/20150210-hazatert-katalin-hercegne-es-csaladja-a-luxusnyaralasrol.htmlÁlomszép helyen töltötte terhessége utolsó szakaszát Katalin hercegnő és családja. Most azonban ideje volt visszahelyezniük a székhelyüket Londonba.Család--Luxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFPGyönyörű nők és Karib-tengeri hajóút: pillants be Leonardo DiCaprio luxuséletébe!http://www.life.hu/news/20150106-leonardo-dicaprio-egy-luxusjachton-koszontotte-az-ujevet-gyonyoru-nok-tarsasagaban.htmlA 40 éves színész egy dollármilliós luxusyachton köszöntötte az újévet, a pihenéssel egybekötött ünneplés pedig azóta is tart. De mi ez a rémes szakáll?News--Luxusnyaraló, ahová soha nem érkeztek meg a vendégekhttp://www.life.hu/csalad/20141119-a-san-zhi-nevu-ufo-szeru-tajvani-luxus-nyaralokomplexum-tortenete-elhagyatott-helyek-cimu.htmlElhagyatott helyek című sorozatunk következő részében egy olyan tajvani luxus üdülőkomplexumot mutatunk be, ahová soha nem tették be vendégek a lábukat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.