Koós Réka meglepő beismerést tett az I. Kékharisnya vitorlásverseny sajtótájékoztatóján.Szülei kényes titkot osztottak meg vele fogantatásával kapcsolatban.

Kolléganőnk alig hitt a fülének, amikor az első, nőknek szervezett, amatőr vitorlásverseny sajtótájékoztatóján kiderült, hogyan fogant Koós Réka.  

Koós Réka és Madár Vera színésznő, aki szintén indul a Kékharisnya regattánForrás: Facebook/Zsidró Tamás

"Réka úgy tudja, hogy egy vitorlás fedélzetén fogant meg"  -osztotta meg a közönséggel információit  a műsorvezető, Harsányi Levente. Réka csak bólogatott.

 "Talán ott készültem, ezt mondták a felmenőim. Lehet hogy ezért, de gyermekkorom óta egyszerűen  imádom a Balatont, szinte ez az otthonom. A szakmám miatt sajnos ritkán tudok  lent lenni, pedig tudok is vitorlázni. Ez egy fantasztikus sport, ami nem unalmas egyáltalán, a természet csodája. Egy hajótest, a víz és csönd. Édesapám mindig azt mondta, hogy ez a világ vége. Úgy gondolom, hogy a vizen  is fogok meghalni.  De  még nem most, négy barátnőmmel készülünk, a versenyre, még vacillálunk, melyik vitorlással induljunk, egyik szép hosszúkás, a másik kerekebb" - mondta Réka.