Miley Cyrus botrányhős Billy Ray Cyrus testvér Noah Cyrus Los Angeles húg gitár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő 15 éves húga is örökölte azt a zenei érzéket, amit Miley, és most meg is mutatta, milyen jól énekel.

A lányok apukája, a szintén zenész és színész Billy Ray Cyrus kísérte gitáron Miley húgát egy Los Angeles-i fellépésen kedden este. Noah Cyrusnak minden esélye megvan, hogy Miley nyomdokaiba lépjen. A botrányhősködést azért reméljük, nem tanulja el tőle.

Így énekelt apukájával Miley Cyrus húga:

A Lorde egyik számát így dolgozta fel Noah:

10 milliárd forintot keresett egy nap alatt Steven Spielberghttp://www.life.hu/bulvar/20150603-steven-spielberg-rendezo-10-milliard-forintert-adta-el-malibui-luxusvillajat.htmlA világhírű filmrendezőnek sikerült túladnia az óceánra néző malibui házán. Nekem is akármyilen összeget kapott az ingatlanért: 10 milliárd forintért kelt el luxuslak.TV + BulvárOrigoVégre! Dögös nő lett a Kardashian lányok apja!http://www.life.hu/bulvar/20150602-bruce-jenner-a-vanity-fair-cimlapjan-mutatkozott-be-mint-no-caitlyn.htmlA nővé válás útjának végére ért Bruce Jenner. Kim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként.TV + Bulvár--Vajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket!http://www.life.hu/bulvar/20150603-kulonleges-lanyok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert.htmlSzépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget!TV + BulvárOrigoVV Zsuzsa színésznő leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-vv-zsuzsa-szineszno-lesz.htmlA hétvégén rendezték meg a 2015-ös­ Világtalálkozó szépe versenyt, ahol VV Zsuzsa nagy sikert aratott.TV + Bulvár--5 dolog, amit biztos nem tudtál Éden Barbiról!http://www.life.hu/bulvar/20150604-5-dolog-amit-nem-tudtal-eden-barbirol.htmlÉden Barbi sajátos módon főz, strandol, és még a hobbija sem mindennapi. Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere kamerát és mikrofont ragadott, és kiderítette, mi az az 5 dolog, amit érdemes tudni a lányról.TV + BulvárOrigoBaukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"http://www.life.hu/bulvar/20150604-bauko-eva-nem-kap-televizios-felkereseket.htmlVárja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.