Nem csak gyönyörűek  a Miss Universe Hungary indulói! A fiatal lányok közül többen is irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkeznek, hátborzongató történetek résztvevői voltak. 

LESKÓ EVELIN

 Zongora főszakon végzett, de még éneket is tanult a 21 éves Leskó Evelin, aki a művészet mellett divattervezéssel  is foglalkozik. Szívesen repülne vissza az 1920-as évekbe.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015


„Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, akkor a Great Gatsby idejét választanám, az 1920-as évek stílusa nagyon megfogott. Biztosan akkor is divattal foglalkoznék"- árulta el a lány, aki az általános szegénységet szeretné megoldani.
„Minden ember kapjon egy alapot, amire építhet és nem lenne annyi éhezés, hajléktalanság, bűnözés" - magyarázta elképzelését a világ jobbá tételére Evelin.

LUKÁCS VIVIEN

 Idegenvezetőként végzett és a fellegekbe vágyik a jelenleg hoszteszkedéssel foglalkozó ócsai induló, Lukács Vivien.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"Ha visszautazhatnék az időben, akkor a XVIII. században szeretnék élni. Mindig is vonzottak a jelmezes filmek és szívesen részt vennék egy korabeli, farsangi mulatságon, egy úgynevezett "maszkabálon" - ábrándozott Vivien, aki  ezen a versenyen szinte úgy érezheti magát, mint egy korabeli bálon, igaz álarc nélkül, de akár koronával a fején.

MUSZKA GRÉTA

Gréta legszívesebben egy középkori hercegnőként élne, és ha szerencséje  lesz, korona kerülhet a fejére. Addig viszont kézzel foghatóbb dolgokkal foglalkozik.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"Már fél éve aktív résztvevője vagyok a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány rendezvényeinek. Sok segítséget nyújtok az alapítvány részére, és úgy érzem ez életem legjobb tette. Szerintem fontos a  jótékonykodást, a beteg gyermekek segítése, és az, hogy boldogabbá tegyük az életüket" - osztotta meg velünk a  királynőhöz méltó gondolatokat.

NAGY NIKOLETTA

Igazi  hétköznapi hősnek számít a biómérnök hallgató, aki megmentette egy öt éves kislány életét.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"14 éves koromban a mezőkövesdi strandon voltam a családommal, ahol a hullámmedencében egy 5 éves kislányt elsodort a szüleitől a víz. Sikerült a víz alól kihúznom!. Számomra ez egy felejthetetlen élmény, hogy megmenthettem egy gyermek életét" - elmékezett vissza Nikoletta, akinek több ember is köszönhette volna az életét, ha a pestis idején tevékenykedett volna.

 "Ha lenne lehetőségem, a pestis idejére mennék vissza, hogy még az elején meg tudjam akadályozni  a járvány elterjedését, hiszen rengetegen vesztették életüket ebben a halálos kórban. Ebből adódóan akkor is a gyógyszerészi és az orvosi pályát választottam volna, hogy hamarabb megtaláljam a betegség ellenszerét"

 

 

Az első nyolc királynő jelöltről az alábbi két linken olvashatod el, hogy kik ők, mivel foglalkoznak szívesen, és mit tennének ha egy varázspálca suhintásával egycsapásra megoldhatnának egy, a Földet érintő globális problémát.

Vajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket!

Csupaszív lányok versenyeznek a Miss Universe Hungary koronáért!