Miss Universe Hungary szépségverseny lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak gyönyörűek  a Miss Universe Hungary indulói! A fiatal lányok közül többen is irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkeznek, hátborzongató történetek résztvevői voltak. 

LESKÓ EVELIN

Zongora főszakon végzett, de még éneket is tanult a 21 éves Leskó Evelin, aki a művészet mellett divattervezéssel is foglalkozik. Szívesen repülne vissza az 1920-as évekbe.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015


„Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, akkor a Great Gatsby idejét választanám, az 1920-as évek stílusa nagyon megfogott. Biztosan akkor is divattal foglalkoznék"- árulta el a lány, aki az általános szegénységet szeretné megoldani.
„Minden ember kapjon egy alapot, amire építhet és nem lenne annyi éhezés, hajléktalanság, bűnözés" - magyarázta elképzelését a világ jobbá tételére Evelin.

LUKÁCS VIVIEN

Idegenvezetőként végzett és a fellegekbe vágyik a jelenleg hoszteszkedéssel foglalkozó ócsai induló, Lukács Vivien.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"Ha visszautazhatnék az időben, akkor a XVIII. században szeretnék élni. Mindig is vonzottak a jelmezes filmek és szívesen részt vennék egy korabeli, farsangi mulatságon, egy úgynevezett "maszkabálon" - ábrándozott Vivien, aki ezen a versenyen szinte úgy érezheti magát, mint egy korabeli bálon, igaz álarc nélkül, de akár koronával a fején.

MUSZKA GRÉTA

Gréta legszívesebben egy középkori hercegnőként élne, és ha szerencséje lesz, korona kerülhet a fejére. Addig viszont kézzel foghatóbb dolgokkal foglalkozik.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"Már fél éve aktív résztvevője vagyok a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány rendezvényeinek. Sok segítséget nyújtok az alapítvány részére, és úgy érzem ez életem legjobb tette. Szerintem fontos a jótékonykodást, a beteg gyermekek segítése, és az, hogy boldogabbá tegyük az életüket" - osztotta meg velünk a királynőhöz méltó gondolatokat.

NAGY NIKOLETTA

Igazi hétköznapi hősnek számít a biómérnök hallgató, aki megmentette egy öt éves kislány életét.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"14 éves koromban a mezőkövesdi strandon voltam a családommal, ahol a hullámmedencében egy 5 éves kislányt elsodort a szüleitől a víz. Sikerült a víz alól kihúznom!. Számomra ez egy felejthetetlen élmény, hogy megmenthettem egy gyermek életét" - elmékezett vissza Nikoletta, akinek több ember is köszönhette volna az életét, ha a pestis idején tevékenykedett volna.

"Ha lenne lehetőségem, a pestis idejére mennék vissza, hogy még az elején meg tudjam akadályozni a járvány elterjedését, hiszen rengetegen vesztették életüket ebben a halálos kórban. Ebből adódóan akkor is a gyógyszerészi és az orvosi pályát választottam volna, hogy hamarabb megtaláljam a betegség ellenszerét"

Az első nyolc királynő jelöltről az alábbi két linken olvashatod el, hogy kik ők, mivel foglalkoznak szívesen, és mit tennének ha egy varázspálca suhintásával egycsapásra megoldhatnának egy, a Földet érintő globális problémát.

Vajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket!

Csupaszív lányok versenyeznek a Miss Universe Hungary koronáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.