Horror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!

A Life.hu stábja az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának válogatóján járt. A zenekarok és bűvészek után még nyugodtan üldögéltünk, a kólánkat kortyolgatva, amikor egy Imi nevű furcsa ember érkezett a stúdióba. A magánszáma egy pár percig sima helyzetjátéknak tűnt. Imi ugyanis eljátszotta, hogy egy étteremben ül, ahol nem szolgálják ki, és csak egy pohár innivalója van.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A jelenet addig fokozódott, amíg a vendég – azaz a mi Imink –, már nagyon éhes lett, ezért fogta magát, és beleharapott a pohárba, aztán még egyet beleharapott, és vidáman ropogtatta az üvegdarabokat a foga alatt. A történtek láttán a fél castingstáb kimenekült a stúdióból, sokan nem bírtak odanézni. A fura emberke mindeközben jóízűen falatozta a poharat.

Amikor a produkció végén Iminek feltették a kérdést, milyen ízű az üveg? Ő frappánsan rávágta „f....a". A következő kérdés az volt: cukorból van-e a pohár? Mire szívesen megkínálta a stábot, hogy bárki kipróbálhassa, ez bizony igazi üvegpohár. Senki nem kért a kedves invitálásból.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Imi a produkció végén felvetette, hogy megegyen-e még egy poharat, majd mosolyogva előhúzott egy műanyag üveget és nagyot kortyolt belőle – a tartalma jó magyar bornak látszott. Mi pedig, akik kibírtuk a vérfagyasztó jelenet végéig a stúdióban, megtapsoltuk Imit, és találgattuk, vajon túléli-e a mutatványát.

/1506/Van_i201567185026
Félelem és rettegés a stúdióban
Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkozott a Life.hu újságírója a Got Talent első válogatóján.