Hungary's Got Talent üveg pohár RTL Klub félelmetes evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!

A Life.hu stábja az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának válogatóján járt. A zenekarok és bűvészek után még nyugodtan üldögéltünk, a kólánkat kortyolgatva, amikor egy Imi nevű furcsa ember érkezett a stúdióba. A magánszáma egy pár percig sima helyzetjátéknak tűnt. Imi ugyanis eljátszotta, hogy egy étteremben ül, ahol nem szolgálják ki, és csak egy pohár innivalója van.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A jelenet addig fokozódott, amíg a vendég – azaz a mi Imink –, már nagyon éhes lett, ezért fogta magát, és beleharapott a pohárba, aztán még egyet beleharapott, és vidáman ropogtatta az üvegdarabokat a foga alatt. A történtek láttán a fél castingstáb kimenekült a stúdióból, sokan nem bírtak odanézni. A fura emberke mindeközben jóízűen falatozta a poharat.

Amikor a produkció végén Iminek feltették a kérdést, milyen ízű az üveg? Ő frappánsan rávágta „f....a". A következő kérdés az volt: cukorból van-e a pohár? Mire szívesen megkínálta a stábot, hogy bárki kipróbálhassa, ez bizony igazi üvegpohár. Senki nem kért a kedves invitálásból.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Imi a produkció végén felvetette, hogy megegyen-e még egy poharat, majd mosolyogva előhúzott egy műanyag üveget és nagyot kortyolt belőle – a tartalma jó magyar bornak látszott. Mi pedig, akik kibírtuk a vérfagyasztó jelenet végéig a stúdióban, megtapsoltuk Imit, és találgattuk, vajon túléli-e a mutatványát.

/1506/Van_i201567185026

Félelem és rettegés a stúdióban

Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkozott a Life.hu újságírója a Got Talent első válogatóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.