Énekversenyen díjazták az X-Faktorból kiesett Krizsma Gwendolint

Forrás: Facebook/Krizsma Gwendolin -
Benji X-Faktor tehetségkutató Krizsma Gwendolin Sármen RTL Klub énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2014-es évadában Gwendolin egészen a mentorházig jutott, ahonnan Szikora Róbert már nem vitte magával a az élő showba. Ő azonban nem adta fel az álmát.

A különleges nevű énekesnőre, Krizsma Gwendolinra már az RTL Klub tehetségkutatójának idején felfigyeltünk és sajnáltuk, hogy nem jutott be az élő showba. A lány most egy énekversenyen bizonyított, ahova Benji, az X-Faktor sztárja, egyben jóbarátja is elkísérte.

Forrás: Facebook/Krizsma Gwendolin

„Drága, kedves követőim, ma volt a döntője az énekversenynek, amin elindultam. Második helyezést értem el és különdíjat is kaptam, úgyhogy úgy néz ki, lesz videoklipem és dalom is hamarosan" – írta a kép mellé Gwen.

Vérfagyasztó produkció az RTL Klubbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150607-rtl-klub-hungarys-got-talent-valogatojan-verfagyaszto-produkciot-lattunk-poharat-evett-egy-ember.htmlHorror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen egy casting az RTL Klubnál – bevállaltuk a megméretésthttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-osszel-indulo-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojanak-utolso-valogatojan-kiprobaltuk.htmlA Life.hu újságíróját meghívták az RTL Klub ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségkutatójának utolsó válogatójára. Most kipróbálhattuk, milyen, amikor akasztják a hóhért.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huElnöki társaságban mulatott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150607-dukai-regina-modell-elnoki-tarsasagban-flour-tomiva-es-diazzal-a-wellhello-tagjaival.htmlA szépséges modell Kapuváron mulatozott barátnőivel, ahol elnöki fogadtatásban volt része.TV + Bulvár--Izmos testek és szexi bikinik az Éjjel-Nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-bikinire-vetkoztek-es-medences-partit-rendeztek.htmlEgy laza bikinis házibulival köszöntötték csütörtök este a nyarat a sorozat sztárjai. Szexi bikinik és izmos testek estéje.TV + Bulvár--Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + BulvárBetörne az amerikai filmiparba Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-kamaras-ivan-szinesz-betorne-az-amerikai-filmiparba.htmlA színész ideje nagy részét Amerikában tölti, ahol folyamatosan castingokra jár.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.