Egy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.

Gyönyörű, egzotikus lányt fedeztünk fel a Miss World Hungary szépségverseny indulói között, Nmekini Agata Blessing

Forrás: Facebook/Nmekini Agata Blessing
Fotó: Borzi Vivien

„Apukám nigériai, anyukám pedig magyar, ezért van kicsit egzotikus külsőm. Ötéves koromban pedig örökbe fogadtak Békéscsabán. Nem emlékszem, hogy kiskoromban intézetben éltem-e, vagy szülőknél, de a vér szerinti szüleimre emlékszem. Nekem nem kellett 18 éves koromban elmondani, mi történt velem, hogy kerültem be ebbe a szerető családba, ötévesen már tudtam. Pontosan nem tudom, hogy miért adtak örökbe, nem is érdekel. Az biztos, hogy nyomós indokuk lehetett. Édesanyám talán azt szerette volna, hogy ne szenvedjek semmiben sem hiányt és olyan családban nevelkedjek, ahol mindent megkapok, és szeretetteljes légkör vesz majd körül. Nem szoktam velük találkozni, nem tudom, hol élnek. Természetesen gondolkoztam azon, hogy mi lehet velük, de jól érzem magamat a családomban, boldog vagyok, és hálás nekik" – árulta el a 21 éves lány, aki egyke lenne, ha nem került volna családba.
„Két nővérem van, akik engem babusgatnak, hisz én vagyok a kicsike. Még otthon lakom, de igyekszem önállósodni. Először szülésznőnek készültem, de most óvodapedagógusnak tanulok. Nagyon szeretem a kicsiket, még a legrosszabb gyereket is meg tudom szelídíteni. Van egy kisfiú, aki korábban csak legókkal és autókkal játszott az óvodában, nemrég jött velem főzni a kiskonyhába. Imádom a gyerekeket, hatalmas türelmem van hozzájuk" – nevetett a fiatal lány, akit a barátnője beszélt rá a Miss World Hungary szépségversenyre.
„Egy éve kezdtem el megmérettetni a szépségemet, apróbb versenyeken indultam. Tavaly megválasztottak Békéscsaba szépének, az idén zsűrizni megyek, és átadom a koronámat. Remélem, hogy hamarosan egy másik kerül a fejemre.”