Egy párt alkot Aurelio és VV Dóri

Forrás: Facebook/VVAurelio -
győztes Aurelio Való Világ szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogod elhinni, kivel jár most a Való Világ egykori győztese: Aurelio közös fotót posztolt a hivatalos Facebook oldalára.

A Való Világ szériák alatt rengeteg szerelem született, mégis kevés kapcsolat maradt tartós közülük. Aurelio és VV Zsófika se veled, se nélküled románcára most úgy tűnik, véglegesen pont került.

Forrás: Facebook/VVAurelio

A minap a nagyszájú reality sztár egy közös fotót posztolt nem mással, mint a szilikoncsodával, VV Dórival, akivel éppen Berlinből tartottak hazafelé. Aurelio egyelőre nem akar nyilatkozni a kapcsolatukról. Azonban nemrég VV Dóri megerősítette a hírt: egy párt alkot az egykori valóságshow-sztárral, de még nem akar részleteket elárulni kettőjükkel kapcsolatban.

Kiváncsian várjuk a fejleményeket!

De vajon mit fog szólni VV Zsófika a románchoz?

VV Robin az előző nyertes, VV Aurelio szomszédságába költözikhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-robin-az-elozo-nyertes-vv-aurelio-szomszedsagaba-koltozik-nagytetenybe.htmlNagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe.TV + Bulvár--Most akkor mi van? Együtt van Aurelio és Zsófi vagy nem?http://www.life.hu/bulvar/20150311-vv-aurelio-a-valo-vilag-6-gyoztese-es-baratnoje-vv-zsofi-szakitottak-de-ujra-talalkoztak.htmlFebruárban szakított a ValóVilág 6 győztese, Aurelio és barátnője, a cuki Zsófi. Felröppentek a hírek, miszerint újra alakul valami köztük...TV + BulvárOrigoHihetetlen! VV Aurelio spórolni kezdetthttp://www.life.hu/bulvar/20150305-hihetetlen-vv-aurelio-sporolni-kezdett-es-nem-kolti-a-penzet.htmlIsmét óriási fordulat következett be Aurelio életében. A havi 1 millió forint felett rendelkező fiatalember spórolni kezdett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVége? Különvált a VV-szériák legcukibb szerelmespárja: VV Aurelio és VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20150218-szakitott-aurelio-a-valovilag6-gyoztese-es-vv-zsofi.htmlA VV6-ban folyamatosan veszekedtek, aztán a villából kikerülve összejöttek és szerelmesek lettek. Most azonban úgy tűnik, Zsófikának elege lett. Ugyan egyelőre csak szünetet tartanak, de ő már nem reménykedik semmiben.TV + Bulvár--Aurelio: "Ha nincs a VV6, már ujjaim sem lennének"http://www.life.hu/bulvar/20150105-aurelio-a-vv6-gyoztese-drogos-multjarol-es-tartozasairol-beszelt.htmlAurelio, a VV6 győztese őszintén beszélt drogos múltjáról, tartozásairól és arról, ha nem jön a valóságshow, végleg elkallódik.TV + Bulvár--VV Aurelio: "Kedves RTL Klub, vérig vagyok sértve"http://www.life.hu/bulvar/20141027-vv-aurelio-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosa-megsertodott-az-rtl-klubra.htmlA dzsungelből való "szabadulása" után az RTL Klubnak üzent a közösségi hálón Aurelio. Nem találjátok ki, min akadt ki a VV-győztes.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.