Homofóbiával vádolták Iggy Azaleát, lemondta koncertjét

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
melegfelvonulás Twitter rasszista lemondás homofóbia koncert Pittsburgh rapper Iggy Azalea bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Twitteren mondta le az amerikai pittsburgh-i melegfelvonulásra tervezett koncertjét az ausztrál rapper. Az ok néhány korábbi posztja, amelyet az illetékesek homofóbnak tituláltak.

Homofóbnak és fajgyűlölőnek nevezték Iggy Azaleát. A 24 éves rappert, akit nemrég jegyzett el kosárjátékos barátja, Nick Young, néhány régi, mára már lekerült, Twitteren megjelent bejegyzése miatt támadták. Az énekesnő végül lemondta a hétvégi pittsburgh-i melegfesztiválra tervezett koncertjét.

Forrás: AFP/Frazer Harrison
Milliós tartozással vádolja rapper barátja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztiant-millios-tartozassal-vadolja-a-rapper-dynamic.htmlBerki Krisztián és Dynamic az Édes életben még jó haverok voltak, a fiúk viszonya azonban megromlott – a rapper ráadásul súlyos tartozással vádolja egykori barátját.TV + Bulvár--Viharfigyelmeztetés! Ma ránk szakadhat az éghttp://www.life.hu/news/20150609-elso-es-masodfoku-viharfigyelmeztetes-van-ervenyben-az-orszag-tobb-megyejeben.htmlEgyedül Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére nincs kiadva figyelmeztetés, az ország többi részében első- és másodfokú figyelmeztetés van érvényben.News--Körözi a rendőrség Tom Hanks 24 éves fiáthttp://www.life.hu/news/20150608-tom-hanks-24-eves-fiat-korozi-a-brit-rendorseg.htmlA színész drog- és alkoholproblémákkal küzdő fia, Chester félmilliós kárt okozott egy Gatwickhez közeli luxushotel szobájában.News--Megnagyobbíttatta melleit Iggy Azaleahttp://www.life.hu/drlife/20150325-iggy-azalea-mellnagyobbito-muteterol-vallott-a-vogue-magazinnak-adott-interjujaban.htmlAz ausztrál rapper megelégelte, hogy sehogy sem mutatnak rajta színpadi jelmezei, ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik.Dr. Life--Szex, gyilkosság és boszorkányság - Feltárultak a középkori apácazárda sötét titkaihttp://www.life.hu/news/20150603-sotet-titkok-derultek-ki-egy-asatas-soran-egy-oxfordi-apacazardarol.htmlKorántsem nevezhető unalmasnak és egyhangúnak a 16. században működő littlemore-i zárda lakóinak élete - derült ki egy oxfordi kolostor temetőjében végzett ásatás során.NewsOrigoAugusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.