Elfogták a fiatal színésznő támadóját - videóval

Forrás: Thinkstock -
színésznő Pécs News rablótámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség azonosította, majd elfogta a pécsi Köztársaság téren elkövetett rablás elkövetőjét.

Mint ahogy arról hírt adtunk, megtámadtak hajnalban a nyílt utcán egy pécsi színésznőt, a kézitáskáját erőszakkal elvették, majd a benne lévő mobiltelefonnal, személyes iratokkal, pénztárcával és lakáskulccsal távozott a helyszínről a rabló. Azonban a tettesről felvétel készült, így a rendőrség könnyen beazonosította, és elfogta - adta hírül a police.hu.
A széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök a késő esti órákban azonosították T. Istvánt aki a feltételezett elkövető. A férfi kihallgatásán részletes, feltáró jellegű beismerő vallomást tett. A rendőrök - a kézitáska és a pénztárca kivételével - az eltulajdonított tárgyakat a gyanúsítottól lefoglalták.
A 48 éves férfival szemben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - folytat büntetőeljárást, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.