Bálint Antónia állítja, nem jár jósokhoz, és egyáltalán nem érdekli Sarka Kata és családja. 

"Nem járok jósokhoz. Van értelmes dolgom az életben. Ezeket az intelligens hozzászólásokat csak azért hagyom kint, hogy lássátok, hogy egy hazugság, ill. lassan már hazugság áradat, amit rólam írogatnak, hogy befolyásolják számomra idegen emberek rólam kialakított véleményét. Sarka Katának nagy felelőtlenség folyton velem foglalkozni, és hazudni azoknak az embereknek, akik olvassák az oldalát. Soha semmilyen jóshoz nem mentem, nem hogy olyan dolgokra vetemedjek, amik ott le vannak írva. Soha senkinek a nevében nem írok, csak a sajátomban. Most akkor itt felszólítanám Sarka anyukát, hogy fejezze be a hazudozást, amit nem tudom, miért csinálja ezt velem kapcsolatban. Soha nem írok róla, nem foglalkozom vele."

Forrás: MTI/Földi Imre

 "Édesanya vagyok, imádom a gyerekeket. Eszembe nem jutna bántani egy gyereket! Ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni! Ennyi embert ne nézzen már hülyének!!! Fejezze be a lejáratásomat! A múltat nem lehet kitörölni! Azért meg ne hordjon rólam össze mindenféle hazugságot, mert nagyon régen egy pár voltunk a kedves férjével. Elmúlt! Van egy gyermekem. Mint édesanya kérem, hogy ne állítson rólam olyan dolgokat, amiket sosem tettem meg!

Ha félreütöttem vmt, bocs, de ettől már én is ideges lettem. Hagyjanak engem békén! Nem járok jósokhoz. Én megdolgozom a pénzemért, és inkább a kislányomra költöm. És Bálint Antóniának hívnak, nem Vas Idának, és nem máshogy" - írta közösségi oldalán saját fényképe alatti kommentben válaszul arra, hogy Sarka Kata Facebookján akadt ki a celebnőre.