Sarka Kata szerint Bálint Antónia szeretne kárt okozni neki varázslók, kuruzslók, fekete mágia segítségével. A téma kapcsán a Mokka vendége volt Gazsi Gizi jósnő, aki a rontásokról beszélt. 

Sarka Kata biztos benne, hogy rosszakarója mágia segítségét kérte, hogy neki és családjának ártson. Bálint Antónia azonban tagadja, hogy jósokhoz, kuruzslókhoz fordult volna, és azt állítja, Kata és családja sem érdekli őt.

Az átok emailen is érkezhet
Talán a te postafiókodba is érkezett már olyan levél, amely áldást kér, vagy átkot szór rád. Attól függően, hogy teljesíted e a levélben kérteket, vagy sem. De milyen hatással lehet a gyanútlan olvasóra az elektronikus levélben megfogalmazott átok? ITTolvashatsz erről bővebben.

Gazsi Gizi jósnő szerint a rontás akár egy egész életet is tönkretehet, ezért ő aggódik Sarka Katáért. Elárulta, a rontást le lehet vetetni, de ha valakire ráküldik, akkor már másnaptól aktívan működik. Gazsi Gizi arra kéri a többi jóst, ha vendégük azt kéri, küldjenek valakire rontást, ne tegyék meg, hiszen a jósok dolga éppen az, hogy jót tegyenek az emberekkel.