A napokban nagy port kavart az az eset, amikor többen észrevették, hogy hullákat szállítottak az M3-ason. Azóta kiderült, mi is történt valójában. 

Múlt pénteken egy kocsi tetején nejlonnal letakart testeket szúrt ki egy asszony, fotókat is készített a helyszínen, majd feltette közösségi oldalára a következő szöveggel: ,,Ma érdekes élményben volt részem hazafele az M3-ason... Szerintetek ki venné komolyan, ha két hullát szállítanának így? Ja, és a lábak nem voltak merevek, a talpon ott vannak a ráncok és még a fanszőrzetet is láttam a nejlon alatt... Megosztanátok? Hátha kiderül, mi volt ez?!"

Forrás: kidt82.tumblr.com

A Borsnak az Országos Mentőszolgálat elmondta, ők nem kaptak efféle bejelentést, a Magyar Nemzeti Filmalap Zrt. sajtósa pedig azt nyilatkozta, hogy a hét végén valóban véget ért egy általuk támogatott mozi forgatása, ám abban nem szerepelnek ilyen látványelemek. Végül a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyilatkozott az ügyben, és elmondták, a hullának kinéző tárgyak mindössze nagyon élethű filmes kellékek voltak. ,,A jelenlegi adatok alapján az említett fotón filmes kellékek láthatóak" - olvasható a napilapban.