4 métert zuhant a Debreceni Egyetem teraszáról a bulizó - Túlélte!

Forrás: WikiPedia -
zeneművészet zuhanás bulizás rendőrség Debreceni Egyetem traumatológia koponyasérülés kórház kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cigarettázni indult a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának teraszára a fiatalember, akit most súlyos koponyasérüléssel kezelnek a Knézy Gyula kórházban.

Súlyos balesettel végződött a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán rendezett szombat esti buli.

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara - Itt történt a baleset Forrás: WikiPedia

A Dehir.hu információi szerint a balesetet szenvedett fiatalember cigarettázni indult az épület teraszára, ahonnan leesett, és négy métert zuhant. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak elmondta, hogy az idegenkezűséget kizárták, ezért eljárást nem indítottak.

A fiatalembert súlyos, de nem életveszélyes koponyasérüléssel kezelik a debreceni Knézy Gyula Kórház traumatológiáján.

Lezuhant egy repülőgép Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20150509-lezuhant-egy-airbus-a400m-tipusu-katonai-repulogep-spanyolorszagban.htmlAz Airbus A400M típusú katonai repülőgép a sevillai San Pablo repülőtértől másfél kilométerre zuhant le.NewsAFPMelegszex-lyukakat lepleztek le a Debreceni Egyetem férfimosdójábanhttp://www.life.hu/news/20150319-meleg-szexlyukakat-lepleztek-le-a-debreceni-egyetem-ferfimosdojaban.htmlGlory Hole-nak nevezik azokat a réseket, amelyekre nemrég egy debreceni internetes portál olvasója hívta fel a figyelmet.News--Kizuhant egy férfi a pszichiátria ablakábólhttp://www.life.hu/news/20150429-kizuhant-egy-ferfi-a-pszichiatria-ablakabol-kecskemeten.htmlA kecskeméti megyei kórház pszichiátriai osztályának ablakából zuhant ki egy fiatal férfi. Szökéssel próbálkozott. NewsOrigoDebrecenbe költöztek a világ legmorcosabb képű majmocskáihttp://www.life.hu/news/20140710-zaszlos-farku-kolobusz-erkezett-a-debreceni-allat-es-novenykert-majomhazaba.htmlHa eddig még nem jártál volna Debrecenben, idén nyáron semmiképp ne hagyd ki az útitervből. És nem, most nem a város építészeti remekműveit és kulturális programdömpingjét ajánlgatjuk neked. Jobb hírünk van: megérkezett az állatkertbe a zászlós farkú kolobusz. Ráadásul rögtön három.News--Ő az orvos, akit kiebrudálnának a a Columbia Egyetemrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150508-felszolitottak-a-columbia-egyetemet-szuntesse-meg-dr-mehmet-oz-munkaviszonyat-viselkedese-miatt.htmlTíz amerikai orvos arra szólította fel a Columbia Egyetemet, hogy szüntesse meg Dr. Mehmet Öz, azaz a tengerentúlon több tévéműsorból is ismert Dr. Oz egyetemi munkaviszonyát, mivel az orvos viselkedése nem fér össze az egyetemi tanári pozícióval.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.