A balatonfüredi gázoló nőt várja az elhunyt kislány édesapja: "Szerintem az volna becsületes magatartás, ha átjönne hozzánk"

gázolás Balatonfüred
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt Edinagyászoló édesapja - úgy tűnik - hiába várja, hogy gyermeke elgázolója személyesen látogassa meg. Ahogy már írtunk róla, azt mondja, a várandós nő csupán egy sms-t küldött.

Pénteken temeti el a 9 éves kislányt a Tóth család. "Teszem a dolgomat, intézem az ilyenkor szükséges ügyeket, de nagyon nehéz minden pillanat"mondta a Borsnak az édesapa, István.

"A gázolótól eddig csak egy SMS-t kaptam. Ennél azért többet várok. Az asszony nem messze tőlünk, két utcával arrébb lakik. Szerintem az volna a becsületes magatartás, ha átjönne hozzánk, személyesen fejezné ki részvétét, és elmondaná, hogy pontosan miképp történt a baleset. Hogy egyáltalán ő vezetett-e vagy valaki más. Higgyék el, nem viselkednék indulatosan, nem vagyok olyan ember, tőlem senkinek sincs félnivalója" – tette hozzá a gyászoló férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.