Sokat kellett kérlelni Kiszel Tündét, de végül életében először beleegyezett, hogy lánya egyedül adjon interjút. Donatella pedig abba is beavatott minket: milyen az igazi Kiszel Tünde.

A naptárdíva ritkán engedi el a kislánya kezét. Félve ugyan, de ezúttal megtette. Donatella egyébként megérti anyukája aggódását: „Fél, hogy megbántanak, ahogy vele is megtették már” – mondta a Story magazinnak a 14 éves lány, aki a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában fog továbbtanulni. Sokan dicsérik a hangját, de még nem tudja, hogy mi szeretne lenni.

Forrás: Budai Tibor

A fiatal lánynak, akit már most udvarlók hada bombázgyerekként nehéz volt megfogalmaznia, hogy az ő anyukája valójában micsoda. „Kiskoromban sokat gondolkodtam, tulajdonképpen ki az én édesanyám. Mit mondjak, ha kérdezik, mi a foglalkozása. Hisz nem énekes, nem színész, mégis sokat szerepel a médiában, műsort vezetett, cikket írt, végül abban maradtam magammal, hogy az én édesanyám A Kiszel Tünde, és kész.”

Donatellát kisebb korában sokan bántották édesanyja miatt, és osztálytársai is gyakran beszóltak neki. Most azonban már túllépett ezen, és büszke az anyukájára. „Ő erős és okos! Soha nem volt menedzsere, tanácsadója, mégis megcsinálta magát. Évtizedek óta szerepel a médiában, a mai napig keresik.”

Forrás: Facebook/Hunyadi Donatella

A fiatal lány szerint egyébként Kiszel Tündének van egy olyan oldala is, amit mások nem ismernek - ő viszont azt az arcát szereti legjobban: „Azt szeretem a legjobban, amikor hármasban elmegyünk ebédelni, mi és a keresztmamám. Édesanyám olyankor nem húz magas sarkút, és a haja sincs begöndörítve. Sokkal lazább és felszabadultabb. Ha szerepel, nagyon meg akar felelni, nem akar elrontani semmit, nehogy belekössenek. Sokkal szebb, mikor magunk között vagyunk. Aki csak a képernyőről ismeri, biztos nem gondolja, hogy az én édesanyám egy kicsit bolond! Hatalmas egyéniség!”

Donatella szerint nem könnyű Kiszel Tünde lányának lenni, de ő mégis szeret az lenni. „Bár saját naptárat én biztos, hogy soha nem fogok megjelentetni” - mondta a lány.