Mi már tudjuk, hogy mi lesz Kiszel Tünde kislányából, Donatellából!

zeneművészet Kiszel Tünde énekesnő Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősztől rangos zeneművészeti szakközépiskolában folytatja tanulmányait Kiszel Tünde kislánya, Donatella, akit magánének szakra vettek fel.

Nagyon büszke 14 éves lányára Donatella, aki tegnap megkapta a hivatalos értesítést, hogy felvették álmai szakközépiskolájába.Mégsem veszi el édesanyja kenyerét és nem lesz műsorvezető belőle!
"Három helyre is felvették Donatellát, mindhárom intézmény színvonalas, komoly zeneművészeti szakközépiskola, ahová nagy a túljelentkezés. Donatella a felvételin 100 százalékból 95 százalékot teljesített, ami nagyon jó eredmény, így végül ő választotta ki, hogy melyik iskolában folytatja a tanulmányait. Ez a siker megerősített minket abban, hogy érdemes ezen az úton haladnia. Magánének tanszakra vették fel, akár énekesnő is lehet belőle, ha szorgalmasan tanul. A felvételi vizsgák februárban zajlottak, egy idő útján már kiírták a honlapra kód alapján a felvettek listáját, de csak tegnap kaptuk meg a hivatalos értesítőt. Büszke vagyok rá nagyon, meg is hatódtam"mesélte Tünde, akinek lánya nem csak jól énekel, de tehetségesen szaval is.

Forrás: Facebook/ Hunyadi Donatella


„Donatella márciusban a kerületi szavalóversenyen első lett. Az ötödik kerületben sok erős iskola van, mindenhonnan a legjobbakat küldték, ő nyert. A budapesti megmérettetésen pedig az ötödik helyen végzett."- mondta Tünde, aki nem büszkélkedhet hasonló eredményekkel diákéveiből.
„Nekem is a humán tárgyak voltak az erősségeim, de én fiatalkoromban nem nyertem rangos versenyt, Donatella túl tesz rajtam mindenben"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.