Románok próbáltak elrabolni gyerekeket egy ciprusi szállodából

Forrás: Thinkstock -
Ciprus gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krimibe illő jelenet játszódott le egy ciprusi hotelben. Brit gyerekeket próbált elrabolni egy román bűnbanda.     

Pincéreknek adták ki magukat a gyanúsítottak, akik három tíz évnél fiatalabb gyereket próbáltak autójukba csempészni egy ciprusi hotelben. Szemtanúk szerint filmezték a gyerekeket, úsztak velük a hotel medencéjében egy héten keresztül, a vendégek elhitték, hogy alkalmazottak.

Forrás: Thinkstock

Egy utazási iroda nagyjából 60 családot költöztetett át egy másik hotelbe, miután pánik tört ki az eset kapcsán.

A hotel egyik vendége vette észre, hogy egy férfi egy fal mögött térdel, és gyanúsan beszélget néhány kis gyerekkel. Megragadta nyakánál fogva, és a recepcióra kísérte. Átnézték a telefonját, és kiderült, hogy tele van videókkal, amelyeken gyerekek táncolnak a hotel színpadán. Néhány vendég azt pletykálta, a férfi szobájába is invitálta többször a kicsiket.

Az egyik gyanúsítottat elfogta a rendőrség.

Bűnösnek vallotta magát a 48 éves nő, aki fia 15 éves barátjával szexelthttp://www.life.hu/news/20150618-molly-shattuck-egykori-nfl-vezerszurkolo-15-eves-fiaval-szexelt-amiert-borton-var-ra.html15 év börtönt is kaphat az a nő, aki egyik gyerekének fiatalkorú barátjával szexelt. Az egykori NFL vezérszurkoló Molly Shattuck bűnösnek vallotta magát.NewsOrigoPatkány vagy csirke volt az a bizonyos gyorséttermi fogás?http://www.life.hu/news/20150618-csirke-helyett-patkanyt-kapott-a-gyorsetteremben.htmlEgy kaliforniai férfi csupán egy kis panírozott csirkemellre vágyott, de ennél sokkal egzotikusabb ételt szolgáltak fel neki az egyik ismert gyorsétteremben, legalábbis ő azt állítja, patkányhúst kapott. NewsThinkstockHalálra vertek egy férfit egy budapesti villamosmegállóbanhttp://www.life.hu/news/20150618-halalra-vertek-egy-ferfit-egy-budapesti-villamosmegalloban.htmlA helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit csütörtök hajnalban ketten bántalmaztak Budapesten.NewsThinkstockPucér pasiktól akarsz verseket hallgatni? Irány Berlin!http://www.life.hu/news/20150617-pucer-ferfiak-felolvaso-estje-berlinben.htmlLondonban, Brightonban és Berlinben meztelenebbek nem is lehetnének a felolvasók! Újfajta kulturális élvezetnek hódolhatnak a művelődni vágyók. News--Magyar nő vezeti a világ legokosabb embereithttp://www.life.hu/news/20150617-balanyi-bibiana-lett-a-nemzetkozi-mensa-szerevezet-vezetoje-ami-a-vilag-legokosabb-embereit-fogja.htmlMagyar elnöknő vezeti a világ legintelligensebb embereit összefogó, világszerte mintegy 130 ezer tagot számláló nemzetközi Mensa szervezetet júliustól.News--Nem adhatnak vért a melegek - Ezek a feltételek!http://www.life.hu/news/20150617-taylor-swift-bad-blood-klip-parodia.htmlTaylor Swift Bad Blood, azaz Rossz vér című klipjét figurázta ki néhány férfi, de nem csak úgy viccből. A klip üzenete, hogy a melegeket megkülönböztetés éri abban, hogy mikor adhatnak vért.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.