Farkas Péter (birkózó)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barcelonában olimpiai bajnoki címet szerző birkózó elképesztő dolgokat állít az életéről, amit nagyon kevesen hisznek el neki.

Tavaly nyáron szabadult a börtönből a sportoló, akit testvérével együtt ítéltek el kábítószerrel való visszaélés miatt, még 2008-ban. A volt birkózó igencsak zűrös múlttal rendelkezik, és állítása szerint a börtönévek után sem tért jó útra – írja a Blikk.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„Jól vagyok, van munkám, luxusautókat hozok be Svájcból egy budapesti szalonnak, ebből élek.” - mondta az 1992-es ötkarikás játékok aranyérmese, aki egy perccel később viszont már teljesen máshogy fogalmazta meg a dolgokat.

„Valóban autókból élek, csak éppen feltöröm őket. Magnókat, GPS-eket lopok, jó áruk van. Sok zűrös ügyem volt a rács mögött. Aki szabadul, ki akar tálalni, le kell fizetnem őket.”

Farkas jelenleg boldog párkapcsolatban él, és edzőjével, Kocsis Ferenccel birkózóiskolát akarnak nyitni a közeljövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.