Megdöbbentő! Gyilkossággal gyanúsították Colin Farrellt

Forrás: Northfoto -
bűntény gyilkosság színész Colin Farrell Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló titokra derült fény a napokban az ír fenegyerekkel, Colin Farrellel kapcsolatban. A Golden Globe-díjas színész egy tévéműsorban vallotta be: tinédzserként egy gyilkossági ügyben volt gyanúsított. 

Megdöbbentő vallomást tett Colin Farrell, akit azért hívtak meg Vince Vaughnnal az NBC műsorába, hogy A törvény nevében című sorozat második évadát promotálják.

Forrás: Northfoto

A beszélgetés során azonban nem csak a sorozatról volt szó, egy játékot is játszottak, Farrell pedig ennek apropóján mesélt élete legsötétebb titkáról. Arról, hogy tinédzserként egy gyilkossági ügyben volt gyanúsított. A színész elmondása szerint már homályosan emlékszik a részletekre, annyi azonban dereng neki az esetből, hogy egy szórakozóhelyen történt és nem ő volt a bűnös. Színésztársa, Vince Vaughn szerint ugyanakkor ez még így is nagyon kínos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.