Öngyilkos lett a Fradi masszőre?

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
öngyilkos Eisemann László öngyilkosság öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról tegnap a Life.hu is beszámolt, Eisemann László, a Ferencváros és a magyar fociválogatott masszőre tragikus hirtelenséggel elhunyt. Most olyan sajtóhírek láttak napvilágot, amelyek szerint önkezével vetett véget az életének. 

Gyászol a magyar futballvilág, hiszen Eisemann László személyében egy kitűnő szakembert veszítettek el. A 61 éves masszőr halálhírét több labdarúgó már csütörtök éjjel közzétette, azonban mára olyan híresztelések is felröppentek, amelyek szerint Eisemann öngyilkos lett.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Blikk információi szerint gyógyszer-túladagolás végzett a masszőrrel, akire egyik hozzátartozója lelt rá, miután Eisemann a csütörtök délelőtti Fradi-tréningen még részt vett, délután azonban már nem tudták elérni.

A napilap azt feltételezi, hogy az életvidám gyúrót egy korábbi autóbalesete viselhette meg olyannyira, hogy nem tudott már tovább élni a traumával. Halála az egész hazai futballvilágot megdöbbentette. Nyugodjon békében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.