Egy régi szereplőnek örülhetnek újra a napi sorozat rajongói, Som-Balogh Edinát ugyanis hétfőtől ismét a Barátok köztben láthatja a közönség. 

Annak ellenére, hogy a sorozat gyönyörű Kingáját alakító színésznő a kisfia, Noel miatt csupán rövid ideig látható majd a képernyőn, elmondása szerint az ilyen alkalmakkor úgy érzi, hosszabban is forgatna. Som-Balogh Edina a Blikknek mesélt arról, mi hozza vissza Kingát a Mátyás térre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hétfőtől Kinga újra látható lesz a Mátyás király téren, mert egy barátja segítséget kért tőle. Az események azonban bonyolódnak majd, így a végén Kinga is segítségre szorul" - mesélte a színésznő, aki nagyon élvezte, hogy újra a régi kollégái között lehet egy kicsit. 

"(...) Néha olyan érzésem volt, mintha el sem mentem volna. Jó volt itt lenni, nem is csoda, hogy az ilyen vissza-visszatérések alkalmával elfog az érzés, hogy hosszabb időre is visszajönnék, de egyelőre Noel a fontosabb" - tette hozzá a színésznő, aki szerepe szerint is boldog anyuka, és ezúttal Kinga a kislányával együtt bukkan majd fel a sorozatban.