szereplés Gubás Gabi gyermekkor Fem3Café trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy életmód csatornán mesélt arról, kisebb traumát okozott neki egy rosszul sikerült szereplés gyerekkorában.

Gubás Gabival is előfordult, hogy belesült a szereplésbe, igaz ez már nagyon régen történt.

„Óvodás koromban szavaltam a „Katalinka szállj el" című verset és belesültem. Utána nagyon sokáig nem akartam színpadra lépni, aztán, amikor újra megpróbáltam, és sikert arattam, akkor dolgoztam fel ezt a traumát. Azóta sem fordult elő velem hasonló" – mesélte Gabi.

Húga szerint ByeAlex depresszív alkathttp://www.life.hu/bulvar/20150622-byealex-enekes-huga-marta-amarilla-szerint-batyja-a-depresszivabb-alkat.htmlAz énekes gyönyörű húga, Amarilla elárulta, bátyját túlságosan realista és depresszív alkatnak tartja, míg ő teljesen az ellenkezője.TV + BulvárBálint Antónia kivonult a médiából!http://www.life.hu/bulvar/20150622-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-kivonult-a-mediabol-mert-a-penzugyi-szektorba-helyezkedett-el.htmlÚj munkakörben próbálja ki magát Antónia, ezért is jött neki rosszkor a Sarka Katával való összetűzése. TV + Bulvár--Cinthya Dictator élete fenekestül felfordulthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-cinthya-dictator-fotoslany-tv2-szatrjanak-elete-fenekestul-felfordult-elkoltozott-otthonrol.htmlCinthya élete fenekestül felfordult, a fotóslány új életet kezdett és kirepült a szülői házból.TV + Bulvár--Csuja Imre: "Szándékosan nem szeretnék vadállat lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150618-csuja-imre-jaszai-mari-dijas-erdemes-muvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagjaval-exkluziv.htmlSzerdán lehullt a lepel a Hungary's Got Talent zsűrijéről, és végre megtudhattuk, hogy a négyesben Csuja Imre színművész is helyet foglal majd, aki felesége tanácsára vállalta el a különleges felkérést.TV + Bulvár--Kovács Patrícia: "Amikor kell, keményen tudok fogalmazni"http://www.life.hu/bulvar/20150617-kovacs-patricia-szineszno-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-exkluziv-interjut-adott.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja bevallotta, számtalan castingon esett át, mielőtt a zsűribe választották, ezért pontosan tudja, mi vár az RTL Klub tehetségkutatójába jelentkezőkre. Kovács Patrícia a Life.hu-nak adta az első interjút új feladata kapcsán.TV + Bulvár--Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamosthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-john-stamost-amerikai-szineszt-a-birlak-cimu-sorozat-sztarjat-ittas-vezetesert-vettek-orizetbe.htmlA Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.